ENTELO Duo šedá

ENTELO Duo šedá

ENTELO Duo šedá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 688 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ENTELO Duo šedá - popis produktu

Dětská židle k psacímu stolu ENTELO Duo šedá:Kvalitní dětská židle je zásadní pro správný vývoj dítěte a jeho pohodlí. Dětská židle k psacímu stolu ENTELO díky pečlivě zvolené ergonomii zajistí dítku vysoký komfort. Vzhledem k možnosti nastavení výšky sedáku tato židle bude s vaším dítětem postupně růst. Dětská židle k psacímu stolu ENTELO je konstruována tak, aby unesla až 70 kg. Bílá a šedá barva dodá dětskému pokoji ten pravý nádech. Dětská židle k psacímu stolu je dodávána v demontovaném stavu, a proto je vyžadována vlastní montáž. Klíčové přednosti dětské židle k psacímu stolu ENTELO Duo šedá Židle k psacímu stolu pro děti ENTELO zaručí optimální sezení Bez problémů upravíte výšku sedáku Výplň sedáku židle pro dětí tvoří molitan (PUR pěna) Látkový potahový materiál se postará o dlouhodobě pěkný vzhled O stabilitu se stará plastový kříž a pogumovaná kolečka Kolečka jsou vhodná pro každý povrch Židle je otočná Dětská židle k psacímu stolu ENTELO má maximální nosnost 70 kg Dětská židle k psacímu stolu se dodává v rozloženém stavu Komfortní sezení i po delší době Dětská židle s bederní opěrkou umístěná u pracovního stolu vytvoří skvělý koutek pro psaní i jinou práci. Výplň sedáku židle ENTELO tvoří molitan (PUR pěna), což zaručuje příjemné sezení. Molitan se těší oblibě díky své měkkosti, kterou poskytuje. Potah židle má textilní provedení. Praktický textil je příjemný na omak a dobře prodyšný. Dětská židle k psacímu stolu ENTELO se dokáže přizpůsobit každému ENTELO židle je zhotovena z odolných materiálů. Konstrukce poskytuje možnost otáčení, což umožňuje dětem snadný přístup k různým místům kolem stolu, aniž by musely vstávat ze židle. O stabilitu se stará plastový kříž. Praktická pogumovaná kolečka umožní dítěti pohybovat se volně po pokoji. Kolečka lehce kloužou na každém povrchu. Šířka židle: 64 cm Šířka sedáku: 40 cm Minimální výška sedáku: 47 cm Maximální výška sedáku: 60 cm Minimální výška opěradla: 86 cm Maximální výška opěradla: 99 cm Hmotnost židle: 10 kg

Produkt ENTELO Duo šedá patří do skupiny produktů Psací stoly, patří pod značku Entelo v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dětské židle od značky Entelo, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt ENTELO Duo šedá lze nalézt mezi produkty ve skupině Dětské psací stoly, je v nabídce značky Entelo, v nabídce prodejce Alza.cz.

ENTELO Duo šedá - parametry produktu

ENTELO Duo šedá - historie ceny a dostupnosti

ENTELO Duo šedá - další zajímavé produkty

ENTELO Duo šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?