ENTELO Duo starorůžová

ENTELO Duo starorůžová

ENTELO Duo starorůžová

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 688 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ENTELO Duo starorůžová - popis produktu

Dětská židle k psacímu stolu ENTELO Duo starorůžová:Kvalitní dětská židle je klíčová pro správný vývoj a pohodlí dítěte. Dětská židle k psacímu stolu ENTELO zajistí dítku vysoký komfort díky pečlivé ergonomii. Vzhledem k možnosti nastavení výšky sedáku tato židle poroste společně s vaším dítětem. Dětská židle k psacímu stolu ENTELO je konstruována tak, aby unesla až 70 kg. Bílá a růžová barva ozvláštní interiér dětského pokoje. Dětská židle k psacímu stolu se dodává v demontovaném stavu, a proto bude vyžadována vlastní montáž. Zásadní vlastnosti dětské židle k psacímu stolu ENTELO Duo starorůžová Židle k psacímu stolu pro děti ENTELO nabídne optimální pohodlí Bez problémů upravíte výšku sedáku Materiálem výplně sedáku židle pro děti je molitan (PUR pěna) Látkový potahový materiál se postará o dlouhodobě pěkný vzhled Stabilitu zabezpečuje plastový kříž a pogumovaná kolečka Kolečka jsou přizpůsobena pro každý povrch Děti se mohou na židli otáčet Dětská židle k psacímu stolu ENTELO má maximální nosnost 70 kg Dětskou židli k psacímu stolu je třeba před použitím složit podle přiloženého návodu I přes dlouhé sezení zůstává stále pohodlná Dětská židle s bederní opěrkou umístěná u pracovního stolu poslouží jako výtečné místo pro psaní a další aktivity. Výplň sedáku židle ENTELO tvoří molitan (PUR pěna), což zajišťuje příjemné posezení. Molitan je oblíbený pro svou měkkost, kterou poskytuje. Povrch židle má textilní provedení. Praktický textil je příjemný na dotek a dostatečně prodyšný. Dětská židle k psacímu stolu ENTELO se dokáže přizpůsobit jedinečným potřebám každého těla ENTELO židle je vyrobena z odolných materiálů. Konstrukce je otočná, což dětem umožňuje snadno dosáhnout na různá místa kolem stolu, aniž by se musely zvedat ze svého místa. Stabilitu zajistí plastový kříž. Praktická pogumovaná kolečka umožní dítěti pohybovat se volně v prostoru. Kolečka volně kloužou po každém povrchu. Šířka židle: 64 cm Šířka sedáku: 40 cm Minimální výška sedáku: 47 cm Maximální výška sedáku: 60 cm Minimální výška opěradla: 86 cm Maximální výška opěradla: 99 cm Hmotnost židle: 10 kg

Produkt ENTELO Duo starorůžová patří do skupiny produktů Psací stoly, patří pod značku Entelo v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské židle od značky Entelo, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt ENTELO Duo starorůžová patří do skupiny produktů Dětské psací stoly, je v nabídce značky Entelo, v nabídce prodejce Alza.cz.

ENTELO Duo starorůžová - parametry produktu

ENTELO Duo starorůžová - historie ceny a dostupnosti

ENTELO Duo starorůžová - další zajímavé produkty

ENTELO Duo starorůžová - jak nakoupit nejvýhodnější?