Dkton Kancelářská židle Triston černá koženka

Dkton Kancelářská židle Triston černá koženka

Dkton Kancelářská židle Triston černá koženka

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dkton Kancelářská židle Triston černá koženka - popis produktu

Kancelářská židle Triston černá koženka Základní podmínkou pohodlí při kancelářské práci je kvalitní kancelářská židle. Vysoké tvarované opěradlo židle Triston nabídne dokonalou oporu pro vaše záda i během dlouhé doby sezení. Optimální vysoké područky nabízejí skvělé místo pro umístění rukou. Moderní vzhled židle podtrhuje koženkový potah s výrazným vodorovným prošíváním. Její sedadlo je umístěno na stabilní hvězdicové základně. Samozřejmostí je výškové nastavení a houpací mechanika. Černé provedení křesla snadno zapadne k dalšímu kancelářskému nábytku, křeslo Triston si oblíbíte díky pohodlí a stylovému vzhledu. Rozměr: 59 cm x 63,5 cm x 114,5 cm (d x š x v)Barva: černáMateriál: koženka, kov, plast

Produkt Dkton Kancelářská židle Triston černá koženka patří do skupiny produktů Kancelářské židle, je v nabídce značky Dkton, v barvě 000000, materiál je kov, kůže, Plast, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Kancelářské křesla, patří pod značku Dkton, barevné provedení je 000000, materiálové složení kov, kůže, Plast, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Dkton Kancelářská židle Triston černá koženka lze nalézt mezi produkty ve skupině Plastové židle, je v nabídce značky Dkton, v barvě 000000, materiál je kov, kůže, Plast v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Dkton Kancelářská židle Triston černá koženka - parametry produktu

Hmotnost15 kg
Délka59 cm
Šířka64 cm
Výška115 cm
MateriálPlast
Barva000000
KategoriePláště, Židle, Křesla, Praky, Kancelářské židle, Kancelářské křesla, Plastové židle
ZnačkaDkton
Barva000000
Materiálkov, kůže, Plast
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Dkton Kancelářská židle Triston černá koženka - historie ceny a dostupnosti

Dkton Kancelářská židle Triston černá koženka - další zajímavé produkty

Dkton Kancelářská židle Triston černá koženka - jak nakoupit nejvýhodnější?