Dkton Designová kancelářská židle Narina brandy

Dkton Designová kancelářská židle Narina brandy

Dkton Designová kancelářská židle Narina brandy

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dkton Designová kancelářská židle Narina brandy - popis produktu

Designová kancelářská židle Narina brandy Designová kancelářská židle Narin, brandy je vysoce kvalitně zpracovaná židle s kovovou konstrukcí. Židle je čalouněná v hnědé ekologické kůži s jemně dekorativním prošíváním na zádech a na sedadle, přinese tak velkou dávku elegance do každého interiéru, ve kterém se objeví. Co se týče praktických a funkčních hodnot, má také co nabídnout - kromě mobilních kol na pět ramenním kříži má i otočné sedadlo s mechanismem nastavení výšky. Kombinace černé a brandy dodává křeslu moderní ale zároveň i retro vzhled, který vynikne nejen v moderních kancelářských prostorách. Rozměr: 45,0x 58,0 x 103,0 cm. (Š x H x V)Materiál: ekokůže, kovBarva křesla / nohou: brandy, černá

Produkt Dkton Designová kancelářská židle Narina brandy patří do skupiny produktů Kancelářské židle, je v nabídce značky Dkton, v barvě 8c662d, materiál je Eko, kov, kůže, v nabídce prodejce Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Kancelářské křesla, patří pod značku Dkton, barevné provedení je 8c662d, materiálové složení Eko, kov, kůže, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Dkton Designová kancelářská židle Narina brandy - parametry produktu

Hmotnost12 kg
Délka45 cm
Šířka58 cm
Výška103 cm
MateriálKov
Barva8c662d
KategorieŽidle, Křesla, Kancelářské židle, Kancelářské křesla
ZnačkaDkton
Barva8c662d
MateriálEko, kov, kůže
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Dkton Designová kancelářská židle Narina brandy - historie ceny a dostupnosti

Dkton Designová kancelářská židle Narina brandy - další zajímavé produkty

Dkton Designová kancelářská židle Narina brandy - jak nakoupit nejvýhodnější?