Dkton Designová pultová židle Nerea bílá

Dkton Designová pultová židle Nerea bílá

Dkton Designová pultová židle Nerea bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 459 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dkton Designová pultová židle Nerea bílá - popis produktu

Designová pultová židle Nerea bílá Představujeme vám krásnou designovou pultovou židli Nerea, bílou s podnožím z dubového dřeva. Pultová židle Vás okouzlí svou jedinečností a krásou.Design židle v skandinávském stylu působí moderně a svěže, najdete v něm i prvky minulosti, které přinesly zajímavý a neotřelý design v retro stylu.Sedadlo je vyrobeno z kvalitního plastu bílé barvy na kterém je měkký PU polštář stejné barvy, podstavec je dřevěný v kombinaci s kovovou opěrkou na nohy v béžové barvě. Díky neutrálnímu vzhledu barové stoličky se hodí téměř do každého interiéru a dá se snadno kombinovat s jiným nábytkem v různých barvách a stylech. Vytvořte si u Vás doma bar, kam budete zvát své přátele. K baru jednoznačně patří i židle Nerea, které si jednoznačně zamilujete. Rozměr: 45,5 x 46,5 x 92,5 cm. (Š x h x v) Materiál: PU, plast, dub s bílým olejem Barva / nohy: bílá / přírodní s bílým odstínem

Produkt Dkton Designová pultová židle Nerea bílá patří do skupiny produktů Barové židle, patří značce Dkton, v barvě ffffff, z materiálu Drevo, Eko, , kůže, Plast, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Plastové židle, je v nabídce značky Dkton, v barvě ffffff, materiál je Drevo, Eko, , kůže, Plast v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Dkton Designová pultová židle Nerea bílá - parametry produktu

Hmotnost7 kg
Délka46 cm
Šířka47 cm
Výška93 cm
MateriálDřevo
Barvaffffff
KategoriePláště, Židle, Barové židle, Plastové židle
ZnačkaDkton
Barvaffffff
MateriálDrevo, Eko, , kůže, Plast
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Dkton Designová pultová židle Nerea bílá - historie ceny a dostupnosti

Dkton Designová pultová židle Nerea bílá - další zajímavé produkty

Dkton Designová pultová židle Nerea bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?