Dkton Moderní barová židle Nenna černá

Dkton Moderní barová židle Nenna černá

Dkton Moderní barová židle Nenna černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dkton Moderní barová židle Nenna černá - popis produktu

Moderní barová židle Nenna černá Moderní barová židle Nenna, černá s pohodlným plastovým sedákem a užitečnou opěrkou pro nohy nabízí pohodlný pocit sezení.Výšku sedadla lze snadno nastavit pomocí rukojeti pod sedadlem.Konstrukce židle je celá z pevného kovu v černé barvě. Dobrý styl a pohodlí jsou elegantně spojené s tímto nádherným designem ve skandinávském moderním stylu. Rozměr: 40,0 x 40,0 x 80,0. (Š x h x v) Výška sezení : 62-82 cm Materiál: plast, kov Barva / nohy: černé / černé Židle se prodává jako set 2 ks, cena je za 1 ks.

Tento produkt se nachází v kategorii Barové židle, patří značce Dkton, v barvě 000000, z materiálu kov, Plast, naleznete jej v e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Produkt Dkton Moderní barová židle Nenna černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Plastové židle, je v nabídce značky Dkton, v barvě 000000, materiál je kov, Plast v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

Dkton Moderní barová židle Nenna černá - parametry produktu

Hmotnost7 kg
Délka40 cm
Šířka40 cm
Výška80 cm
MateriálPlast
Barva000000
KategoriePláště, Židle, Barové židle, Plastové židle
ZnačkaDkton
Barva000000
Materiálkov, Plast
E-shopEstilofina-nabytek.cz

Dkton Moderní barová židle Nenna černá - historie ceny a dostupnosti

Dkton Moderní barová židle Nenna černá - další zajímavé produkty

Dkton Moderní barová židle Nenna černá - jak nakoupit nejvýhodnější?