Kancelářská židle BRADFORD, černá

Kancelářská židle BRADFORD, černá

Kancelářská židle BRADFORD, černá

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kancelářská židle BRADFORD, černá - popis produktu

Kancelářská židle speciálně navržená pro rozměrnější uživatele. Židle má nenápadný design a několik nastavení pro ergonomické sezení. Má výškově nastavitelné područky a sedadlo je mimořádně široké pro větší pohodlí.Tato kancelářská židle je určena pro uživatele s hmotností do 150 kg a maximální výškou 192 cm. Kancelářská židle BRADFORD je proto vynikající volbou pro uživatele s vyšší hmotností.Díky elegantnímu designu se židle snadno vejde do kanceláře, ať už pracujete v kanceláři, nebo z domova. Tato kancelářská židle je vybavena synchronním mechanismem a lze u ní nastavit výšku a hloubku sedáku. Sedák je dostatečně široký a polstrování je velmi pohodlné. Židle má také područky, které se pohybují ve dvou směrech – lze je nastavit do výšky a do stran.Je také vybaven pomalu se otáčejícími kolečky, která se nejlépe hodí na koberec nebo jiný měkký povrch.

Produkt Kancelářská židle BRADFORD, černá lze nalézt mezi produkty ve skupině Kancelářské židle, v barvě black, v nabídce prodejce Ajprodukty.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Kancelářské křesla, barevné provedení je black, naleznete jej v e-shopu Ajprodukty.cz.

Kancelářská židle BRADFORD, černá - parametry produktu

Barvablack
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4Doprava zdarma
sale_price
Šířka670
Výška
Hloubka
Hmotnost25
KategorieŽidle, Křesla, Kancelářské židle, Kancelářské křesla
Barvablack
E-shopAjprodukty.cz

Kancelářská židle BRADFORD, černá - historie ceny a dostupnosti

Kancelářská židle BRADFORD, černá - další zajímavé produkty

Kancelářská židle BRADFORD, černá - jak nakoupit nejvýhodnější?