Dětský koberec Puntík šedý kruh #5947393

Dětský koberec Puntík šedý kruh #5947393

Dětský koberec Puntík šedý kruh #5947393

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský koberec Puntík šedý kruh - popis produktu

Koberec Dětský koberec Puntík šedý kruh:Pokud sháníte koberec pro děti, mohl by se vám i jim líbit koberec Vopi. Dětský koberec bude velkou radostí pro vaše ratolesti. Jelikož si děti rády hrají na zemi, nabízený typ je izoluje od studené podlahy, eliminuje riziko prochladnutí, a navíc budou v dětském pokoji trávit více času. Obdržíte jej v konkrétních rozměrech, tudíž nemusíte počítat jakou metráž byste potřebovali. Jeho kulatý tvar dá prostoru nový nádech. Zatímco jeho bílá a šedá barva nabízí vkusnou eleganci, kvalitní materiály zase dlouhou životnost, a tak budete mít doma nadčasový kousek. K výrobě tohoto produktu posloužil kvalitní materiál, konkrétně polyamid. Koberec Vopi má kvalitní zpracování, které je ideální pro vnitřní použití. Je zhotoven na základě tradiční tkané technologie, která se zaručí za dlouhou životnost. Při správném zacházení přežije i několik generací. Šířka koberce Vopi je 120 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 5 mm. Zásadní přednosti produktu Dětský koberec Puntík šedý kruh Koberec do dětského pokoje Vopi vytvoří dětem ideální místo na hraní Tento kusový typ má již z výroby stanovené přesné rozměry Koberec rozšíří hrací pole dětí Kulatý koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Koberci sluší bílá a šedá barva Šedý koberec je velmi oblíbeným aktuálním trendem Výrobním materiálem koberce je polyamid Je určený pro vnitřní položení Tkaný způsob výroby Šířka koberce Vopi je 120 cm Výška vlasu dosahuje 5 mm

Produkt Dětský koberec Puntík šedý kruh #5947393 patří do skupiny produktů Dětské koberce, je v nabídce značky Vopi v nabídce e-shopu Alza.cz.

Dětský koberec Puntík šedý kruh - parametry produktu

KategorieKoberce, Dětské koberce
ZnačkaVopi
E-shopAlza.cz

Dětský koberec Puntík šedý kruh - historie ceny a dostupnosti

Dětský koberec Puntík šedý kruh - další zajímavé produkty

Dětský koberec Puntík šedý kruh - jak nakoupit nejvýhodnější?