Dětský koberec Puntík mint kruh #109436

Dětský koberec Puntík mint kruh #109436

Dětský koberec Puntík mint kruh #109436

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský koberec Puntík mint kruh - popis produktu

Koberec Dětský koberec Puntík mint kruh:Jestli potřebujete nový koberec pro děti, mohl by se vám i jim líbit koberec Vopi. Dětský koberec bude velkou radostí pro vaše ratolesti. Jelikož si děti hrají z velké části na zemi, nabízený typ je izoluje od studené podlahy, eliminuje riziko prochladnutí, a navíc budou mít novou oblíbenou hrací plochu. Rozměry jsou již předem dány, tudíž nemusíte počítat jeho metráž. Jeho kulatý tvar dá prostoru zcela nový rozměr. Zatímco jeho bílá a mentolová barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si můžete jeho krásy užívat po dlouhý čas. K výrobě tohoto produktu posloužil kvalitní materiál, konkrétně polyamid. Koberec Vopi má kvalitní zpracování, které se hodí pro vnitřní využití. Při výrobě byla použita tradiční tkaná technologie, která se zaručí za dlouhou životnost. Se správnou péčí vydrží i několik generací. Šířka koberce Vopi je 200 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 5 mm. Hlavní vlastnosti produktu Dětský koberec Puntík mint kruh Koberec do dětského pokoje Vopi se stane hlavním hracím místem, kde dětem nebude zima od země Tento kusový typ má předem dané rozměry Ochrání děti před chladnou podlahou Kulatý koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Koberci dominuje bílá a mentolová barva Výrobním materiálem koberce je polyamid Je určený pro vnitřní položení Tkaný způsob výroby Šířka koberce Vopi je 200 cm Výška vlasu dosahuje 5 mm

Produkt Dětský koberec Puntík mint kruh #109436 patří do skupiny produktů Dětské koberce, je v nabídce značky Vopi v nabídce e-shopu Alza.cz.

Dětský koberec Puntík mint kruh - parametry produktu

KategorieKoberce, Dětské koberce
ZnačkaVopi
E-shopAlza.cz

Dětský koberec Puntík mint kruh - historie ceny a dostupnosti

Dětský koberec Puntík mint kruh - další zajímavé produkty

Dětský koberec Puntík mint kruh - jak nakoupit nejvýhodnější?