Dětský koberec Cars kruh #6046836

Dětský koberec Cars kruh #6046836

Dětský koberec Cars kruh #6046836

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dětský koberec Cars kruh - popis produktu

Koberec Dětský koberec Cars kruh:Pokud sháníte koberec pro děti, mohl by se vám i jim líbit koberec Vopi. Dětský koberec rozjasní každý pokojíček. Jelikož si děti rády hrají na zemi, nabízený typ je izoluje od studené podlahy, eliminuje riziko prochladnutí, a navíc jako bonus vytvoříte svému dítku nové hrací pole. Nemusíte složitě počítat kolik jej potřebujete, protože má předem určené rozměry. Jeho kulatý tvar vytvoří design celého prostoru. Zatímco jeho vícebarevné provedení nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu posloužil kvalitní materiál, konkrétně polyamid. Koberec Vopi má precizní provedení, které je určené pro vnitřní využití. Šířka koberce Vopi je 200 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 3 mm. Klíčové vlastnosti produktu Dětský koberec Cars kruh Koberec do dětského pokoje Vopi izoluje děti při hraní od studené podlahy Kusový koberec nabízí přesné rozměry Zpříjemní dětem hraní na zemi Kulatý koberec sice nezakryje celou podlahu, ale oživí prostor Šedý koberec patří k nejvyhledávanějším typům Materiálem koberce je polyamid Je vhodný pro vnitřní položení Šířka koberce Vopi je 200 cm Výška vlasu dosahuje 3 mm

Produkt Dětský koberec Cars kruh #6046836 patří do skupiny produktů Dětské koberce, je v nabídce značky Vopi v nabídce e-shopu Alza.cz.

Dětský koberec Cars kruh - parametry produktu

KategorieKoberce, Dětské koberce
ZnačkaVopi
E-shopAlza.cz

Dětský koberec Cars kruh - historie ceny a dostupnosti

Dětský koberec Cars kruh - další zajímavé produkty

Dětský koberec Cars kruh - jak nakoupit nejvýhodnější?