DEOKORK Zahradní ratanová pohovka NURU - pravý roh

DEOKORK Zahradní ratanová pohovka NURU - pravý roh

DEOKORK Zahradní ratanová pohovka NURU - pravý roh

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 83 540 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DEOKORK Zahradní ratanová pohovka NURU - pravý roh - popis produktu

Luxusní ratanová pohovka NURU pravý roh s výpletem z přírodního 15 mm silného ratanu mandola. Sestava se skládá :  levá část 230x100x74cm pravá část 340x100x74cm  Konstrukce je vyrobena z pevnostního 30 mm ratanu. Čalounění je vyrobeno z velmi kvalitní voděodolné potahové látky SUN UMBRELLA. Ratan je odolný vůči povětrnostním podmínkám i mrazu.  Na přímém slunci a dešti dochází k šednutí nábytku. Materiál: přírodní ratan, Výška celkem: 740, Rozměr 2-místné lavice/pohovky: 2300 x 1000 x 740, Rozměr 3-místné lavice/pohovky (pravá): 3400 x 1000 x 740, Polstrování: ano

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní pohovky, patří pod značku DEOKORK, v nabídce prodejce i-zahradninabytek.cz.

Produkt DEOKORK Zahradní ratanová pohovka NURU - pravý roh lze nalézt mezi produkty ve skupině Přírodní ratan, patří pod značku DEOKORK, v nabídce prodejce i-zahradninabytek.cz.

DEOKORK Zahradní ratanová pohovka NURU - pravý roh - parametry produktu

DEOKORK Zahradní ratanová pohovka NURU - pravý roh - historie ceny a dostupnosti

DEOKORK Zahradní ratanová pohovka NURU - pravý roh - další zajímavé produkty

DEOKORK Zahradní ratanová pohovka NURU - pravý roh - jak nakoupit nejvýhodnější?