DEOKORK Ratanová pohovka MORELA

DEOKORK Ratanová pohovka MORELA

DEOKORK Ratanová pohovka MORELA

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 62 590 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DEOKORK Ratanová pohovka MORELA - popis produktu

Pohovka MORELA na vaší terasu 230x92x74 cm ze syntetického ratanu. Konstrukce nábytku je vyrobena z pevnostního odlehčeného hliníku. Čalounění je vyrobeno z velmi kvalitní voděodolné potahové látky SUN UMBRELLA. Vyjímatelné matrace jsou velmi pohodlné. Umělý ratan  je unikátní materiál s vlastnostmi vhodnými pro venkovní použití. Syntetické vlákno obsahuje UV filtr,který zabraňuje blednutí. Náš masivní nábytek je vyjímečný hlavně svoji velkou nosností. Nábytek je určen pro celoroční používání venku. Dle potřeby stačí sezení omýt vodou, je odolný proti plísním a dá se recyklovat. Nábytek je určen pro celoroční používání venku.

Produkt DEOKORK Ratanová pohovka MORELA patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka DEOKORK, naleznete jej v e-shopu i-zahradninabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní židle, je v nabídce značky DEOKORK v nabídce e-shopu i-zahradninabytek.cz.

Produkt DEOKORK Ratanová pohovka MORELA lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku DEOKORK, v nabídce prodejce i-zahradninabytek.cz.

DEOKORK Ratanová pohovka MORELA - parametry produktu

DEOKORK Ratanová pohovka MORELA - historie ceny a dostupnosti

DEOKORK Ratanová pohovka MORELA - další zajímavé produkty

DEOKORK Ratanová pohovka MORELA - jak nakoupit nejvýhodnější?