Dámské Sandály Keen CLEARWATER CNX W navy/blue glow

Dámské Sandály Keen CLEARWATER CNX W navy/blue glow

Dámské Sandály Keen CLEARWATER CNX W navy/blue glow

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 609 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámské Sandály Keen CLEARWATER CNX W navy/blue glow - popis produktu

Dámské Sandály Keen CLEARWATER CNX W navy/blue glow Populární model nízkoprofilového sandálu s minimálním dropem Keen Clearwater CNX přináší kompromisní řešení pro vyznavače barefootového stylu obouvání. Svršek je vyroben z rychleschnoucí polyesterové popruhoviny a kvalitní voděodolné kůže. Při aktivním pohybu oceníte rychleschnoucí podšívku a pružnou polyuretanovou stélku podepírající klenbu chodidla. Odlehčená PU mezipodešev zhotovená technologií přímého vstřikování LUFTCELL zajistí dokonalé odpružení došlapu a podrážka z kvalitního termoplastického polyuretanu se postará o dobrý záběr při každém kroku. Nechybí ani ochrana prstů v subtilním, odlehčeném provedení. Vnitřek boty je ošetřen technologií ECO ODOR CONTROL, která omezuje vznik mikroplísní, zápachu a je přitom ohleduplná k životnímu prostředí. Parametry: svršek: PES páskovina mezipodešev: PU hmotnost: 214g Boty na volný čas » Sandály » Dámské Sandály Keen CLEARWATER CNX W navy/blue glow

Produkt Dámské Sandály Keen CLEARWATER CNX W navy/blue glow lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské sandály, patří pod značku Keen, velikost odpovídá označení 5 US, 9, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Dámské Sandály Keen CLEARWATER CNX W navy/blue glow - parametry produktu

Velikost10 US
Velikost10,5 US
Velikost6,5 US
Velikost7 US
Velikost7,5 US
Velikost8 US
Velikost8,5 US
Velikost9 US
Velikost9,5 US
IntrastatSportovní, trekové boty nizké-0,80-64031900
KategorieSandály, Dámské sandály
ZnačkaKeen
Velikost5 US, 9
E-shopGamisport.cz

Dámské Sandály Keen CLEARWATER CNX W navy/blue glow - historie ceny a dostupnosti

Dámské Sandály Keen CLEARWATER CNX W navy/blue glow - další zajímavé produkty

Dámské Sandály Keen CLEARWATER CNX W navy/blue glow - jak nakoupit nejvýhodnější?