Sandály Keen ASTORIA west sandal W-navy/beveled glass

Sandály Keen ASTORIA west sandal W-navy/beveled glass

Sandály Keen ASTORIA west sandal W-navy/beveled glass

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 699 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sandály Keen ASTORIA west sandal W-navy/beveled glass - popis produktu

Sandály Keen ASTORIA west sandal W-navy/beveled glass Dámské sandály Astoria West Sandal se hodí pro aktivní ženy, které mají hlavu plnou dobrodružství a chtějí boty, co respektují ženskou nohu. Rychleschnoucí svršek je z materiálu z recyklovaných PET lahví. Mezipodešev z EVA je měkká a poskytuje dobrou podporu při chůzi. Tyto hybridní sandály vás přesvědčí, že je můžete obout kdykoliv a kamkoliv. Užijete je na výšlap, do vody, ale i do města. Taky jste si myslely, že sandály jsou jen na léto? Od teď už záleží jen na vás, kdy je obujete. SPECIÁLNÍ PRVKY: Gumová podešev AQUAGRIP se zonálním spárováním AQUA STOP pro maximální trakci na mokrém povrchu Podešev z non-marking gumy Přírodní antibakteriální technologie ECO ANTI-ODOR bez těžkých kovů nebo nebezpečných chemikálií přirozeně odbourává zápach potu Rychlošněrování s gumičkou z recyklovaných PET lahví Měkká elastická EVA stélka s podporou klenby pro celodenní pohodlí Lehká EVA mezipodešev pro měkkou výplň typ produktu: sandály vhodné pro aktivity: Cestování, Volný čas vložka: EVA podrážka: Guma mezipodešev: EVA Boty na volný čas » Sandály » Sandály Keen ASTORIA west sandal W-navy/beveled glass

Produkt Sandály Keen ASTORIA west sandal W-navy/beveled glass lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámské sandály, patří pod značku Keen, velikost odpovídá označení 5 US, 9, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Sandály Keen ASTORIA west sandal W-navy/beveled glass - parametry produktu

Velikost7,5 US
Velikost8 US
Velikost8,5 US
Velikost9 US
Velikost9,5 US
KategorieSandály, Dámské sandály
ZnačkaKeen
Velikost5 US, 9
E-shopGamisport.cz

Sandály Keen ASTORIA west sandal W-navy/beveled glass - historie ceny a dostupnosti

Sandály Keen ASTORIA west sandal W-navy/beveled glass - další zajímavé produkty

Sandály Keen ASTORIA west sandal W-navy/beveled glass - jak nakoupit nejvýhodnější?