Sandály KEEN Rose Sandal W black/neutral gray

Sandály KEEN Rose Sandal W black/neutral gray

Sandály KEEN Rose Sandal W black/neutral gray

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 339 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sandály KEEN Rose Sandal W black/neutral gray - popis produktu

Sandály KEEN Rose Sandal W black/neutral gray Dámský sandál všestranného použití vhodný k vodě, do lehčího terénu i do města, to je Keen Rose Sandal. Zapíná se páskem na suchý zip přes nárt. Svršek z polyesterové popruhoviny je rychleschnoucí, stejně jako podšívka. Stélka z pěnového materiálu EVA poskytuje oporu klenbě chodidla. Mezipodešev z téhož materiálu zaručuje dobré odpružení a lehkost. Podrážka je z doolné gumy, která nezanechává barevné stopy. Tvorbu mikroplísní a zápach uvnitř boty omezuje technologie ECO ODOR CONTROL, šetrná k životnímu prostředí. Otvor pro vsunutí nohy do sandálu umožňuje rychlé a pohodlné prozutí. Model nepostrádá ani důležitou ochranu prstů, která je však natolik subtilní, že zachovává jeho elegantní vzhled. Parametry svršek: PES páskovina podšívka: hydrofobní síťovina podrážka: guma mezipodešev: EVA hmotnost: 220 g Boty na volný čas » Sandály » Sandály KEEN Rose Sandal W black/neutral gray

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské sandály, patří pod značku Keen, velikost odpovídá označení 5 US, 9, v nabídce prodejce Gamisport.cz.

Sandály KEEN Rose Sandal W black/neutral gray - parametry produktu

Velikost10 US
Velikost10,5 US
Velikost11 US
Velikost12 US
Velikost6 US
Velikost6,5 US
Velikost7 US
Velikost7,5 US
Velikost8 US
Velikost8,5 US
Velikost9 US
Velikost9,5 US
KategorieSandály, Dámské sandály
ZnačkaKeen
Velikost5 US, 9
E-shopGamisport.cz

Sandály KEEN Rose Sandal W black/neutral gray - historie ceny a dostupnosti

Sandály KEEN Rose Sandal W black/neutral gray - další zajímavé produkty

Sandály KEEN Rose Sandal W black/neutral gray - jak nakoupit nejvýhodnější?