Keen Clearwater CNX Leather Women wine/red dahlia

Keen Clearwater CNX Leather Women wine/red dahlia

Keen Clearwater CNX Leather Women wine/red dahlia

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 629 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Keen Clearwater CNX Leather Women wine/red dahlia - popis produktu

Sandály Keen Clearwater CNX Leather Women wine/red dahlia: Keen Clearwater CNX Leather Women Dámské sandály Keen Clearwater CNX Leather Women jsou skvělou volbou pro outdoorové aktivity, pěší turistiku i volný čas. Nízký profil nabízí chodidlu maximálně přirozený pohyb, ke kterému napomáhá také odlehčené provedení. Keen Clearwater CNX Leather jsou ideální pro rozmanitý terénSubtilní svršek sandálů Keen Clearwater CNX je vyrobený z voděodolné vysoce kvalitní kůže, díky čemuž umožňuje aktivní pohyb i ve vodě. Trakci a tím chůzi i v rozmanitém terénu usnadňuje odolná gumová podrážka s vícesměrným vzorem. Sandály Keen ochrání vaše prstyPři všech outdoorových aktivitách budou vaše prsty dokonale ochráněné, neboť sandály Keen Clearwater CNX Leather disponují patentovaným systémem ochrany prstů KEEN.PROTECT. Keen Clearwater CNX nabízí pohodlí za každé situaceMezipodešev je vyrobená z PU materiálu, který zaručí pohodlný došlap. Anatomicky tvarovaná stélka naproti tomu podpoří klenbu, čímž přispěje k pohodlí při chůzi. Nechybí ani hydrofobní podšívka ošetřená antibakteriální úpravou. Keen Clearwater CNX jsou vhodné do města, na túry i k voděVelmi snadné obutí i vyzutí sandálů umožňuje praktické rychlošněrování, které zajistí rychlé a pevné zafixování bot. Keen Clearwater CNX Leather vynikají svým univerzálním využitím. Ať již se vydáte do města, na túru či k vodě, vaše chodidla pocítí skvělý komfort. Klíčové vlastnosti sandálů Keen Clearwater CNX Leather Women wine/red dahlia Dámské sandályVhodné pro turistiku, outdoorové aktivity i do městaSvršek vyrobený z voděodolné kůžeGumová podrážka s vícesměrným vzoremPatentovaný systém ochrany prstů KEEN.PROTECTKeen Clearwater CNX Leather s praktickým rychlošněrovánímPU mezipodešev pro pohodlný došlapAnatomická stélka podporující klenbuHydrofobní podšívka ošetřená antibakteriální úpravouPoutko usnadňující nazouvání botBarevné provedení: červeno-vínové

Produkt Keen Clearwater CNX Leather Women wine/red dahlia lze nalézt mezi produkty ve skupině Dámská obuv, vyrábí jej značka Keen, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské sandály, patří pod značku Keen, v nabídce prodejce Alza.cz.

Keen Clearwater CNX Leather Women wine/red dahlia - parametry produktu

Keen Clearwater CNX Leather Women wine/red dahlia - historie ceny a dostupnosti

Keen Clearwater CNX Leather Women wine/red dahlia - další zajímavé produkty

Keen Clearwater CNX Leather Women wine/red dahlia - jak nakoupit nejvýhodnější?