Dámská lyžařská bunda Nordblanc Tops NBWJL7742_GSZ

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Tops NBWJL7742_GSZ

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Tops NBWJL7742_GSZ

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Tops NBWJL7742_GSZ - popis produktu

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Tops NBWJL7742_GSZ Dámská propracovaná lyžařská bunda NORDBLANC TOPS ze strečového materiálu TERATEX® 15000.Lyžařská bunda NORDBLANC TOPS ze strečového materiálu TERATEX® 15000 s membránou je vysoce nepromokavá. I při veliké nepřízni počasí vás bunda ochrání před promoknutím a tepelně izolační výplň FURTHERM® zajistí ideální teplotní komfort. Moderní design předurčuje bundu i k městskému použití.Přes nepromokavé zipy, přiléhavé rukávové elastické dvojité manžety a vylepšený bederní pás neprojde jediná vločka sněhu. Benefity: Odolné proti větruOdolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích.VoděodolnéOdolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku.ProdyšnéPomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí.Duté vláknoZajistí vám maximální tepelný komfort a v náročných povětrnostních podmínkách dokáže akumulovat teplo, které lidské tělo vydává.ElastickéPružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě.Lepené švy Aplikací vysokou teplotou lepené pásky dosáhneme 100% zacelení děr, které vznikají po průniku jehly při šití. Tím se výrobek stává plně nepromokavý, i v místech takto podlepených švů. Výbava     nepromokavé zipy     větrací zipy     lepené švy     systém bederního pásu     dvojitý rukáv     odepínatelná kapuce     skipass kapsa     TERATEX® 15000ELP Membrane Core    Membrány označené ELP jsou specificky optimalizované pro ženskou potřebu teplotní regulace. Odolný membránový materiál, je vysoce nepromokavý a prodyšný. Chrání proti rozmarům počasí. Eliminuje průnik nárazového větru a vyniká odpudivostí vůči vodě. Produkt z tohoto materiálu je vhodný pro všechny náročné i extrémní sportovní aktivity.   FURTHERM®    Prodyšná tepelně izolační výplň. Udržuje tělo v teple a komfortu. Ve vypjatých povětrnostních podmínkách akumuluje tělesné teplo, které později opět uvolňuje zpět, čímž pomáhá udržovat potřebnou teplotu těla. Zaručuje komfort a pohodlí při veškerých aktivitách. Bundy » Zimní bundy » Dámská lyžařská bunda Nordblanc Tops NBWJL7742_GSZ

Produkt Dámská lyžařská bunda Nordblanc Tops NBWJL7742_GSZ patří do skupiny produktů Zimní bundy, patří pod značku Nordblanc, velikost je 44.

Tento produkt naleznete ve skupině Dámské bundy, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 44.

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Tops NBWJL7742_GSZ - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
KategorieBundy, Zimní bundy, Dámské bundy
ZnačkaNordblanc
Velikost44

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Tops NBWJL7742_GSZ - historie ceny a dostupnosti

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Tops NBWJL7742_GSZ - další zajímavé produkty

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Tops NBWJL7742_GSZ - jak nakoupit nejvýhodnější?