Dámská lyžařská bunda Nordblanc Harsh NBWJL7311_PLM

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Harsh NBWJL7311_PLM

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Harsh NBWJL7311_PLM

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 5 836 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Harsh NBWJL7311_PLM - popis produktu

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Harsh NBWJL7311_PLM Propracovaná lyžařská bunda NORDBLANC. Nový strečový materiál s nejvyšší možnou úrovní membrány TERATEX® X30000 je nepromokavý a vysoce prodyšný. Materiál je ošetřený technologií TEFLON Fabric protector, pro silnou odpudivost vody, skvrn a snadnější udržbu. Švy jsou podlepené nejlepší dostupnou technologií. Termoreflexní podšívka TERAHEAT se stříbrnými tečkami, odráží vygenerované tělesné teplo a zajišťuje optimální teplotní komfort. Vnitřní kapsy, integrovaný hadřík na čištění lyžařských brýlí, kapsa na skipass na rukávu a další drobnosti dělají z této bundy čistokrevnou lyžařskou bundu a bundu na zimní sporty jakéhokoliv druhu. V hlubokých závějích i na upravené sjezdovce budete mít jistotu, že přes nepromokavé zipy, přiléhavé rukávové elastické dvojité manžety a vylepšený bederní pás neprojde jediná vločka sněhu. Kapuci lze odepnout a různě nastavovat ve 4 směrech tak, aby vám perfektně sedla. Bunda je velmi lehká a díky výplni FURTHERM i opravdu teplá a komfortní. BENEFITY LEPENÉ ŠVY Aplikací vysokou teplotou lepené pásky dosáhneme 100% zacelení děr, které vznikají po průniku jehly při šití. Tím se výrobek stává plně nepromokavý, i v místech takto podlepených švů. ELASTICKÉ Pružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě. DUTÉ VLÁKNO Zajistí vám maximální tepelný komfort a v náročných povětrnostních podmínkách dokáže akumulovat teplo, které lidské tělo vydává. PRODYŠNÉ Pomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí. VODĚODOLNÉ Odolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku. ODOLNÉ PROTI VĚTRU Odolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích. VÝBAVA nepromokavé zipyvětrací zipylepené švysystém bederního pásudvojitý rukávodepínatelná kapucevnitřní náprsní kapsavnitřní síťované kaspy na brýlekapsa na mobilskipass kapsa MATERIÁLY A ÚDRŽBA Svrchní materiál: 100% polyester - TERATEX® 30000 ELP membrane core, vodní sloupec 30 000 mm, prodyšnost 30 000 g Výplň: 100% polyester Podšívka: 100% polyester Pro udržení životnosti sportovního a technického oblečení je potřeba dbát na správnou péči, která se odvíjí především od typu a vlastností materiálu, ze kterého je produkt vyroben. Bundy » Zimní bundy » Dámská lyžařská bunda Nordblanc Harsh NBWJL7311_PLM

Tento produkt naleznete ve skupině Zimní bundy, patří pod značku Nordblanc, velikost je 44 v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Produkt Dámská lyžařská bunda Nordblanc Harsh NBWJL7311_PLM patří do skupiny produktů Dámské bundy, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 44, naleznete jej v e-shopu Gamisport.cz.

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Harsh NBWJL7311_PLM - parametry produktu

Velikost34
Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
Velikost44
KategorieBundy, Zimní bundy, Dámské bundy
ZnačkaNordblanc
Velikost44
E-shopGamisport.cz

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Harsh NBWJL7311_PLM - historie ceny a dostupnosti

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Harsh NBWJL7311_PLM - další zajímavé produkty

Dámská lyžařská bunda Nordblanc Harsh NBWJL7311_PLM - jak nakoupit nejvýhodnější?