Dámská softshellová lyžařská bunda Nordblanc Heroine NBWJL7727_KYZ

Dámská softshellová lyžařská bunda Nordblanc Heroine NBWJL7727_KYZ

Dámská softshellová lyžařská bunda Nordblanc Heroine NBWJL7727_KYZ

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 197 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Dámská softshellová lyžařská bunda Nordblanc Heroine NBWJL7727_KYZ - popis produktu

Dámská softshellová lyžařská bunda Nordblanc Heroine NBWJL7727_KYZ Stylová dámská lyžařská bunda NORDBLANC HEROINE z nového vysoce strečového materiálu s TERATEX® X20000.Stylová dámská lyžařská bunda NORDBLANC. Nový strečový materiál s na sobě nezávislou, dvojitou termo izalocí a novou membránou TERATEX® X20000 je nepromokavý, při zachování silné prodyšnosti. Podšívka je vyplněna ekologickou a udržitelnou alternativou prachového peří, THERMOLITE® T-Down EcoMade a zajišťuje optimální teplotní komfort. Benefity: Odolné proti větruOdolá i silným náporům větru a udrží vás v pohodlí i ve vypjatých povětrnostních podmínkách a náročných situacích.VoděodolnéOdolnost vůči vodě vás ochrání proti proměnlivému počasí, udrží vás v suchu a dovolí vám naplno prožít sílu okamžiku.ProdyšnéPomáhá regulovat vaši tělesnou teplotu a zajistí dokonalý teplotní komfort za jakéhokoliv počasí.Duté vláknoZajistí vám maximální tepelný komfort a v náročných povětrnostních podmínkách dokáže akumulovat teplo, které lidské tělo vydává.ElastickéPružná látka umožňuje volnost pohybu a maximální komfort při jakékoliv aktivitě. Výbava     nepromokavé zipy     systém bederního pásu     dvojitý rukáv     odepínatelná kapuce     vnitřní náprsní kapsa     pásek     TERATEX® 20000ELP Membrane Core     Membrány označené ELP jsou specificky optimalizované pro ženskou potřebu teplotní regulace. Dokonalý membránový materiál vyniká extrémní nepromokavostí a prodyšností. Nekompromisní funkce materiálu a super vodoodpudivost chrání před výkyvy extrémního počasí. Inteligentní funkce prodyšnosti nabízí cirkulaci tepla za jakéhokoli počasí. Produkt z tohoto materiálu je určen pro velmi náročné outdoorové vyžití a především extrémní sportovní aktivity.    SOFTSHIELD®     Softshellový měkký materiál, který se díky svým vlastnostem a elasticitě dokonale hodí pro outdoorové aktivity. Zamilujete si jeho spolehlivou voděodolnost, prodyšnost a výjimečnou větruvzdornost. THERMOLITE® ECOMADE T-DOWN     Technologie THERMOLITE® EcoMade T-DOWN je vyrobena ze 100% recyklovaných PET lahví. Tato syntetická izolace o síle 500 cuin má oproti prachovému peří několik výhod: vyšší objem, lepší odolnost proti vlhkosti, hřeje i když je vlhká, a rychleji schne. Tato technologie je také prodyšná, měkká a nadýchaná a nabízí vysokou stlačitelnost (sbalitelnost) s rychlou regenerační schopností. Bundy » Zimní bundy » Dámská softshellová lyžařská bunda Nordblanc Heroine NBWJL7727_KYZ

Produkt Dámská softshellová lyžařská bunda Nordblanc Heroine NBWJL7727_KYZ patří do skupiny produktů Zimní bundy, patří pod značku Nordblanc, velikost je 42 v nabídce e-shopu Gamisport.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Dámské bundy, patří značce Nordblanc, velikost odpovídá označení 42, naleznete jej v e-shopu Gamisport.cz.

Dámská softshellová lyžařská bunda Nordblanc Heroine NBWJL7727_KYZ - parametry produktu

Velikost36
Velikost38
Velikost40
Velikost42
KategorieBundy, Zimní bundy, Dámské bundy
ZnačkaNordblanc
Velikost42
E-shopGamisport.cz

Dámská softshellová lyžařská bunda Nordblanc Heroine NBWJL7727_KYZ - historie ceny a dostupnosti

Dámská softshellová lyžařská bunda Nordblanc Heroine NBWJL7727_KYZ - další zajímavé produkty

Dámská softshellová lyžařská bunda Nordblanc Heroine NBWJL7727_KYZ - jak nakoupit nejvýhodnější?