BRIGHT STARTS Hračka plyšová hudební svítící Hug-a-bye Baby™ sloník 0m+

BRIGHT STARTS Hračka plyšová hudební svítící Hug-a-bye Baby™ sloník 0m+

BRIGHT STARTS Hračka plyšová hudební svítící Hug-a-bye Baby™ sloník 0m+

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BRIGHT STARTS Hračka plyšová hudební svítící Hug-a-bye Baby™ sloník 0m+ - popis produktu

Tento měkký plyšový sloník se stane tím nejlepším kamarádem vašeho děťátka. Měkké plyšové zvířátko hraje více než 20 minut uklidňující melodie a rozsvítí se po jemném stlačení nožičky. Přepínání mezi dvěma režimy přehrávání buď nepřetržité hudby nebo krátkých písniček. Sledujte, jak se sloníkovo bříško míhá v rytmu melodií! Vaše dítě si zamiluje uklidňující záři bříška svého nového kamaráda. Prozkoumejte množství textur, chrastítek a stužek, které podporují rozvoj jemné motoriky. Tato aktivní hračka bude opravdovým mazlíčkem, který Vaše děťátko uklidní v jakékoliv situaci. Vlastnosti: přítulný měkký mazlíček na objímání stlačením nožičky aktivujete jemné melodie a světýlka v 2 režimech dva režimy: nepřetržité přehrávání hudby nebo krátké melodie světelné efekty na bříšku slona zkoumání hmatem – různé textilie a stužky snadná údržba vyžadují se baterie: 3 × AAA / LR03 (nejsou součástí balení) Rozměry produktu: 20.96 cm x 11.43 cm x 20.96 cm Péče a údržba: Otřete vlhkým hadříkem a jemným mýdlem. Vysušte na vzduchu. Neponořujte do vody.

Tento produkt naleznete ve skupině Plyšové hračky, patří pod značku Bright Starts.

Produkt BRIGHT STARTS Hračka plyšová hudební svítící Hug-a-bye Baby™ sloník 0m+ patří do skupiny produktů Hudební hračky, je v nabídce značky Bright Starts.

BRIGHT STARTS Hračka plyšová hudební svítící Hug-a-bye Baby™ sloník 0m+ - parametry produktu

BRIGHT STARTS Hračka plyšová hudební svítící Hug-a-bye Baby™ sloník 0m+ - historie ceny a dostupnosti

BRIGHT STARTS Hračka plyšová hudební svítící Hug-a-bye Baby™ sloník 0m+ - další zajímavé produkty

BRIGHT STARTS Hračka plyšová hudební svítící Hug-a-bye Baby™ sloník 0m+ - jak nakoupit nejvýhodnější?