BRIGHT STARTS - Hračka s melodií na C kroužku Tug Tunes žirafa 0m+

BRIGHT STARTS - Hračka s melodií na C kroužku Tug Tunes žirafa 0m+

BRIGHT STARTS - Hračka s melodií na C kroužku Tug Tunes žirafa 0m+

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 304 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BRIGHT STARTS - Hračka s melodií na C kroužku Tug Tunes žirafa 0m+ - popis produktu

Zatáhněte za tuto roztomilou plyšovou hračku a poslouchejte 4 zábavné melodie. Tento plyšový kamarád bude doprovázet vaše děťátko během her doma nebo kdekoli na cestách. Když miminko zatáhne za zelený list, jeho kamarád z džungle zahraje 4 různé melodie! Díky stimulujícím barvám, texturám a zvukům bude děťátko na svého nového žirafího kamaráda sahat a chytat ho, zatímco vy si budete užívat sledování rozvoje nových dovedností hlavně během prvního roku dítěte. Různé textury a zvuky rozvíjejí motorické dovednosti děťátka. Díky C kroužku můžete hračku připevnit k většině kočárků, autosedaček, hracích dek nebo postýlek. Které zvířátko si vyberete vy? Vlastnosti: - roztomilá zvířátka hrají 4 melodie - měkké materiály jsou příjemné na dotek - díky C kroužku můžete hračku připevnit k většině kočárků, autosedaček, hracích dek nebo postýlek - vhodné od narození - čistěte vlhkým hadříkem a jemným mýdlem, sušte na vzduchu neponořujte do vody Rozměry produktu: 36,07 x 13,97 x 4,57 cm

Produkt BRIGHT STARTS - Hračka s melodií na C kroužku Tug Tunes žirafa 0m+ patří do skupiny produktů Plyšové hračky, patří pod značku Bright Starts, v nabídce prodejce Market-24.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Dětské kočárky, vyrábí jej značka Bright Starts, naleznete jej v e-shopu Market-24.cz.

Produkt BRIGHT STARTS - Hračka s melodií na C kroužku Tug Tunes žirafa 0m+ patří do skupiny produktů Hračky do kočárku od značky Bright Starts v nabídce e-shopu Market-24.cz.

BRIGHT STARTS - Hračka s melodií na C kroužku Tug Tunes žirafa 0m+ - parametry produktu

BRIGHT STARTS - Hračka s melodií na C kroužku Tug Tunes žirafa 0m+ - historie ceny a dostupnosti

BRIGHT STARTS - Hračka s melodií na C kroužku Tug Tunes žirafa 0m+ - další zajímavé produkty

BRIGHT STARTS - Hračka s melodií na C kroužku Tug Tunes žirafa 0m+ - jak nakoupit nejvýhodnější?