Bigjigs Toys Šaty s pro panenky SOFT 28 cm bílé/růžové

Bigjigs Toys Šaty s pro panenky SOFT 28 cm bílé/růžové

Bigjigs Toys Šaty s pro panenky SOFT 28 cm bílé/růžové

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 200 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Šaty s pro panenky SOFT 28 cm bílé/růžové - popis produktu

Rády vaše holčičky převlékají panenku, kterou doma mají a hrají si tak s ní? Nebo vlastníte už některou z látkových panenek SOFT? Pak se tyto šatičky skvěle hodí například na panenku Daisy, Zoe, Polly a další z této série, které jsou 28 cm vysoké. Panenka tak bude mít oblečení pro různé příležitosti a dětská fantazie dostává nové impulsy a zabaví děti na velmi dlouhou dobu. Pořiďte své holčičce šaty s límečkem pro panenky SOFT 28 cm. Panenka může jít do společnosti! Skvěle se hodí pro všechny holčičky od dvou let věku. Děti si s šatami užijí spoustu zábavy. Šaty jsou pro panenky vyrobeny z kvalitní látky, která zvládne neustálé oblékání a svlékání. Jsou vhodné pro panenky o velikosti 28 centimetrů. Součástí balení je také nezbytný věšáček, aby si měla kde panenka krásné šaty pověsit. Děti s tímto doplňkem rozvíjejí jemnou motoriku, trénují schopnost převlékání a také podporují jejich fantazii. Specifikace produktu: Vhodné od 2 let Součástí balení je věšáček Krásné provedení

Produkt Bigjigs Toys Šaty s pro panenky SOFT 28 cm bílé/růžové patří do skupiny produktů Látkové panenky, patří pod značku Bigjigs Toys, materiálové složení Látka, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Šaty s pro panenky SOFT 28 cm bílé/růžové - parametry produktu

MateriálLátka
TypOstatní
Vhodné od2 let
Hloubka1 cm
Šířka18 cm
Výška19 cm
Hmotnost0.01 kg
KategoriePanenky, Látkové panenky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálLátka
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Šaty s pro panenky SOFT 28 cm bílé/růžové - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Šaty s pro panenky SOFT 28 cm bílé/růžové - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Šaty s pro panenky SOFT 28 cm bílé/růžové - jak nakoupit nejvýhodnější?