Bigjigs Toys Látková panenka DAISY 28 cm žlutá

Bigjigs Toys Látková panenka DAISY 28 cm žlutá

Bigjigs Toys Látková panenka DAISY 28 cm žlutá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 341 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bigjigs Toys Látková panenka DAISY 28 cm žlutá - popis produktu

Daisy, veselá a tradiční látková panenka, která se brzy stane nejlepší kamarádkou vašeho dítěte. Panenka Daisy přinese nekonečnou radost a štěstí díky svému pohodlnému hezkému žlutému oblečení a bezpečnému měkkému tělíčku. Daisy je připravena na dobrodružství, objetí a společné hraní. S Daisy si vaše dítě bude rozvíjet jemnou motoriku a schopnost pečovat a pomáhat. Tato panenka je ideálním společníkem od prvního dne a může být přítomna v celém dětství, vždy ochotna poskytnout lásku a pohodlí. Panenka je navržena s ohledem na kvalitu a bezpečnost. Daisy splňuje přísné evropské bezpečnostní normy, takže můžete upustit uzdu, když si ji vaše dítě zamiluje v raném věku. A nejen to, k panence Daisy si můžete dokoupit další oblečení v příslušné velikosti a měnit její vzhled podle nálady nebo přání. Daisy je vhodná již od narození, takže může být první panenkou vaší malé dobrodružnice. S Daisy se budou mazlit, spát a zažijí spolu nepočítané chvíle smíchu a radosti. Dopřejte svému dítěti nejlepší kamarádku - Daisy, a sledujte, jak se rozvíjí jeho péče, láska a přátelství. S Daisy je každý den plný radosti a dobrodružství! Chcete-li panence pořídit náhradní šatičky, pak jsou vhodné tyto šatičky pro panenky Soft. Specifikace produktu: Vhodné od raného věku Kvalitní zpracování Bezpečné měkké tělíčko Odpovídá současným evropským bezpečnostním normám

Produkt Bigjigs Toys Látková panenka DAISY 28 cm žlutá patří do skupiny produktů Látkové panenky, patří pod značku Bigjigs Toys, materiálové složení Látka, vlna, v nabídce prodejce Houseland.cz.

Bigjigs Toys Látková panenka DAISY 28 cm žlutá - parametry produktu

SérieLátkové panenky SOFT
Hmotnost0,1 kg
MateriálVlna, Látka
TypLátková
Vhodné od0 měsíců
Hloubka7 cm
Šířka19 cm
Výška28 cm
Hmotnost0.10 kg
KategorieStany, Panenky, Vesla, Látkové panenky
ZnačkaBigjigs Toys
MateriálLátka, vlna
E-shopHouseland.cz

Bigjigs Toys Látková panenka DAISY 28 cm žlutá - historie ceny a dostupnosti

Bigjigs Toys Látková panenka DAISY 28 cm žlutá - další zajímavé produkty

Bigjigs Toys Látková panenka DAISY 28 cm žlutá - jak nakoupit nejvýhodnější?