Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Zázvor, Citron & Bazalka 2 ks #5295953

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Zázvor, Citron & Bazalka 2 ks #5295953

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Zázvor, Citron & Bazalka 2 ks #5295953

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 536 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Zázvor, Citron & Bazalka 2 ks - popis produktu

Sada obsahuje: Sprchový gel 300 ml Tělové mléko 200 ml Nádherná dárková sada se bude vyjímat v každé koupelně. Rozmazlujte svou pokožku luxusními produkty. Mléko na tělo a ruce: Výživné mléko dodá pokožce potřebnou hydrataci a úlevu od pocitu suchosti. Zanechává ji hebkou, vláčnou a příjemně provoněnou. Použití: Naneste na suchou a čistou pokožku, vmasírujte, dokud se nevstřebá. Sprchový gel: Šetrně čistí pokožku, vytváří bohatou pěnu a zanechává pokožku hebkou na dotek. Navíc uvolňuje dlouhotrvající vůni. Použití: Naneste na vlhkou pokožku, napěňte a opláchněte. Wellness: Tato minimalistická kolekce s neutrálními tóny představuje péči v pohodlí vašeho domova. Neužívejte vnitřně. Vyhněte se kontaktu s očima, vyhněte se okolí očí. Při jakýchkoliv známkách podráždění přestaňte používat. Bez parabenů, silikonů a ftalátů. Veganské a Cruelty free.

Tento produkt naleznete ve skupině Sprchové gely, patří značce Baylis & Harding, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz a je přizpůsoben .

Produkt Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Zázvor, Citron & Bazalka 2 ks #5295953 patří do skupiny produktů Tělová mléka od značky Baylis & Harding, naleznete ho u prodejce Krasa.cz a je přizpůsoben .

Tento produkt se nachází v kategorii Tělové mléko od značky Baylis & Harding, naleznete ho u prodejce Krasa.cz a je přizpůsoben .

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Zázvor, Citron & Bazalka 2 ks - parametry produktu

Určenípro ženy
KategorieDárky, Mléka, Sprchové gely, Tělová mléka, Tělové mléko
ZnačkaBaylis & Harding
Určení
E-shopKrasa.cz

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Zázvor, Citron & Bazalka 2 ks - historie ceny a dostupnosti

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Zázvor, Citron & Bazalka 2 ks - další zajímavé produkty

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Zázvor, Citron & Bazalka 2 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?