Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Jojoba & Vanilka 5 ks #5291435

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Jojoba & Vanilka 5 ks #5291435

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Jojoba & Vanilka 5 ks #5291435

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 698 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Jojoba & Vanilka 5 ks - popis produktu

Sada obsahuje: Sprchový krém 300 ml Tělové mléko 130 ml Tuhé mýdlo 150 g Sprchový gel 300 ml Krystalky do koupele 100 g Nádherná dárková sada se bude vyjímat v každé koupelně. Rozmazlujte svou pokožku luxusními produkty. Sprchový gel: Šetrně čistí pokožku, vytváří bohatou pěnu a zanechává pokožku hebkou na dotek. Navíc uvolňuje dlouhotrvající vůni. Použití: Naneste na vlhkou pokožku, napěňte a opláchněte. Tuhé mýdlo: Šetrně čistí pokožku bez nepříjemného vysušování, vytváří bohatou pěnu a zanechává dlouhotrvající vůni. Použití: Promněte ve vlhkých dlaních, napěňte a opláchněte. Sprchový krém: Nádherně hladký a bohatý sprchový krém je šetrný k pokožce, účinně čistí a vytváří intenzivní pěnu. Navíc zanechá pokožku hydratovanou a jemně provoněnou. Použití: Naneste na vlhkou pokožku, napěňte a důkladně opláchněte. Mléko na tělo a ruce: Výživné mléko dodá pokožce potřebnou hydrataci a úlevu od pocitu suchosti. Zanechává ji hebkou, vláčnou a příjemně provoněnou. Použití: Naneste na suchou a čistou pokožku, vmasírujte, dokud se nevstřebá. Krystaly do koupele: Voňavé krystalky dodají koupeli nový rozměr, nádherně provoní celou lázeň a zanechají pokožku hebkou a hladkou. Použití: Nasypte do teplé vodní lázně. Jojoba, Vanilka & Mandlový olej: Ženská, zábavná a Instagramovatelná kolekce, dostala moderní kabát kombinující pastelovou levandulovou a jemnou růžovou spolu s odlesky a třpytkami. Díky tomu získala futuristický kosmický vzhled, který je na sociálních sítích tak populární. Geometrické tvary v odstínu Rose Gold dodávají kolekci dívčí, hravý a současný vzhled. Nádherná kolekce je odpovědí na dnešní trendy a bude se skvěle vyjímat v koupelně každé dívky a mladé ženy. Neužívejte vnitřně. Vyhněte se kontaktu s očima, vyhněte se okolí očí. Při jakýchkoliv známkách podráždění přestaňte používat. Bez parabenů, silikonů a ftalátů. Veganské a Cruelty free.

Produkt Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Jojoba & Vanilka 5 ks #5291435 patří do skupiny produktů Sprchové gely, patří značce Baylis & Harding, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz a je přizpůsoben .

Tento produkt se nachází v kategorii Tělový krém, patří značce Baylis & Harding, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz a je navržen .

Produkt Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Jojoba & Vanilka 5 ks #5291435 lze nalézt mezi produkty ve skupině Tělová mléka od značky Baylis & Harding, naleznete ho u prodejce Krasa.cz a je přizpůsoben .

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Jojoba & Vanilka 5 ks - parametry produktu

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Jojoba & Vanilka 5 ks - historie ceny a dostupnosti

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Jojoba & Vanilka 5 ks - další zajímavé produkty

Baylis & Harding Dárková sada péče o tělo Jojoba & Vanilka 5 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?