Baylis & Harding Dárková sada Jednorožec 3 ks #5291377

Baylis & Harding Dárková sada Jednorožec 3 ks #5291377

Baylis & Harding Dárková sada Jednorožec 3 ks #5291377

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 645 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Baylis & Harding Dárková sada Jednorožec 3 ks - popis produktu

Sada obsahuje: Sprchový gel 300 ml Pěna do koupele 300 ml Tělové mléko 200 ml Dopřejte sobě, nebo svým blízkým pohádkovou péči. Sladce vonící produkty jsou šetrné k pokožce a zanechávají ji hebkou a vláčnou na dotek. Sprchový gel Sladký jednorožec Voňavý sprchový gel vytváří bohatou pěnu, šetrně čistí a nevysušuje pokožku. Zanechává pokožku hebkou, vláčnou a sladce vonící po ovocných bonbónech. Použití: Naneste na vlhkou pokožku, napěňte a opláchněte. Pěna do koupele Jahodové bonbóny Sladká a voňavá pěna do koupele vytváří záplavu krémových bublinek a voní po jahodových bonbónech s nádechem vanilky. Je šetrná k pokožce, nevysušuje a zanechává ji hebkou na dotek. Použití: Pod proudem vody vlijte do teplé vodní lázně. Tělové mléko Peprmintová poleva Výživné mléko dodá pokožce potřebnou hydrataci a úlevu od pocitu suchosti. Zanechává ji hebkou, vláčnou a svěže vonící sladkou peprmintovou polevou. Použití: Naneste na suchou a čistou pokožku, vmasírujte, dokud se nevstřebá. Beauticology Kouzelná, barevná kolekce je určená pro všechny mladé tělem i duchem. Slaďoučké vůně jsou inspirované oblíbenými sladkostmi, jako je cukrový jednorožec, jahodová žvýkačka, nebo peprmintová poleva. Rozverný barevný design je doplněný holografickými detaily a zábavnými motivy. Neužívejte vnitřně. Vyhněte se kontaktu s očima, vyhněte se okolí očí. Při jakýchkoliv známkách podráždění přestaňte používat. Bez parabenů, silikonů a ftalátů Veganské a Cruelty free

Produkt Baylis & Harding Dárková sada Jednorožec 3 ks #5291377 patří do skupiny produktů Sprchové gely, patří značce Baylis & Harding, naleznete jej v e-shopu Krasa.cz a je přizpůsoben , , .

Tento produkt se nachází v kategorii Tělová mléka od značky Baylis & Harding, naleznete ho u prodejce Krasa.cz a je přizpůsoben , , .

Produkt Baylis & Harding Dárková sada Jednorožec 3 ks #5291377 lze nalézt mezi produkty ve skupině Tělové mléko od značky Baylis & Harding, naleznete ho u prodejce Krasa.cz a je přizpůsoben , , .

Baylis & Harding Dárková sada Jednorožec 3 ks - parametry produktu

Určenípro děti, dívčí, pro ženy
KategorieDárky, Mléka, Sprchové gely, Tělová mléka, Tělové mléko, Pěny do koupele
ZnačkaBaylis & Harding
Určení, ,
E-shopKrasa.cz

Baylis & Harding Dárková sada Jednorožec 3 ks - historie ceny a dostupnosti

Baylis & Harding Dárková sada Jednorožec 3 ks - další zajímavé produkty

Baylis & Harding Dárková sada Jednorožec 3 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?