Baylis & Harding Dárková sada Mandarinka & Grapefruit 3 x 100 ml #5282980

Baylis & Harding Dárková sada Mandarinka & Grapefruit 3 x 100 ml #5282980

Baylis & Harding Dárková sada Mandarinka & Grapefruit 3 x 100 ml #5282980

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 560 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Baylis & Harding Dárková sada Mandarinka & Grapefruit 3 x 100 ml - popis produktu

Sada obsahuje: Sprchový gel 100 ml Tělové mléko 100 ml Tělový sprej 100 ml Nádherná dárková sada se bude vyjímat v každé koupelně. Rozmazlujte svou pokožku luxusními produkty. Tělový sprej Praktický tělový sprej dodá pocit svěžesti a dlouhotrvající vůni po celý den. Použití: Pomocí spreje nastříkejte podle potřeby na tělo nebo oblečení. Mléko na tělo a ruce Výživné mléko dodá pokožce potřebnou hydrataci a úlevu od pocitu suchosti. Zanechává ji hebkou, vláčnou a příjemně provoněnou. Použití: Naneste na suchou a čistou pokožku, vmasírujte, dokud se nevstřebá. Sprchový gel Šetrně čistí pokožku, vytváří bohatou pěnu a zanechává pokožku hebkou na dotek. Navíc uvolňuje dlouhotrvající vůni. Použití: Naneste na vlhkou pokožku, napěňte a opláchněte. Mandarinka & Grapefruit Ikonická, nadčasová kolence inspirovaná moderními křivkami. Oblé tvary, jemné kontury a vlnky dodávají kolekci nádech ženskosti a elegance. Klasická kombinace černé a slonovinové je prozářená luxusní zlatou fólií. Vířivé vzory oživí tuto kolekci, který zaujme na první pohled svým výrazným, ale vkusným designem. Díky stuhám s nápisem „With love“ – se stanou skvělým, osobním dárkem pro vaše blízké. Neužívejte vnitřně. Vyhněte se kontaktu s očima, vyhněte se okolí očí. Při jakýchkoliv známkách podráždění přestaňte používat. Bez parabenů, silikonů a ftalátů Veganské a Cruelty free

Produkt Baylis & Harding Dárková sada Mandarinka & Grapefruit 3 x 100 ml #5282980 patří do skupiny produktů Sprchové gely, patří značce Baylis & Harding, naleznete jej v e-shopu Vivantis.cz a je přizpůsoben .

Tento produkt naleznete ve skupině Tělová mléka od značky Baylis & Harding, naleznete ho u prodejce Vivantis.cz a je přizpůsoben .

Produkt Baylis & Harding Dárková sada Mandarinka & Grapefruit 3 x 100 ml #5282980 patří do skupiny produktů Tělové mléko od značky Baylis & Harding, naleznete ho u prodejce Vivantis.cz a je přizpůsoben .

Baylis & Harding Dárková sada Mandarinka & Grapefruit 3 x 100 ml - parametry produktu

Baylis & Harding Dárková sada Mandarinka & Grapefruit 3 x 100 ml - historie ceny a dostupnosti

Baylis & Harding Dárková sada Mandarinka & Grapefruit 3 x 100 ml - další zajímavé produkty

Baylis & Harding Dárková sada Mandarinka & Grapefruit 3 x 100 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?