Bare Ultrawarmth Dry kapuce, 7mm

Bare Ultrawarmth Dry kapuce, 7mm

Bare Ultrawarmth Dry kapuce, 7mm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 789 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Bare Ultrawarmth Dry kapuce, 7mm - popis produktu

Neoprenová kapuce Bare Ultrawarmth Dry kapuce, 7mm:I při vodních sportech je důležité pohodlí a samozřejmě i padnoucí výbava. Neoprenová kapuce Bare kromě chytrého strihu přináší i patřičnou spolehlivost. Myslíme tím kapuci k tzv. polosuchému neoprenu, díky povrchové úpravě brání výměně nasáklé vody a neopren dokáže udržet teplo. Zajímá-li vás střih, ten je s límcem, a pokud hledáte právě tuto variantu, našli jste ideální model. Bare Ultrawarmth Dry kapuce, 7mm se vyrábí nejen pro ženy, ale i pro muže. Tloušťkou spadá neoprenová kapuce k výbavě ideální i do chladnější vody. U vody se vám hodí zejména na potápění a kajak. Stěžejní vlastnosti neoprenové kapuce Bare Ultrawarmth Dry kapuce, 7mm Zvyšuje pohodlí a chrání před chladem Polosuchý typ povrchu s dobrými izolačními vlastnostmi Neoprenová kapuce Bare se vyrábí pro muže i ženy Zajímáte-li se o střih, ten je s límcem Tento model do chladnější vody má tloušťku 7 mm Černá barva náleží k tradiční a osvědčené klasice.

Produkt Bare Ultrawarmth Dry kapuce, 7mm patří do skupiny produktů Vodní sporty, vyrábí jej značka BARE, v nabídce prodejce Alza.cz.

Bare Ultrawarmth Dry kapuce, 7mm - parametry produktu

Bare Ultrawarmth Dry kapuce, 7mm - historie ceny a dostupnosti

Bare Ultrawarmth Dry kapuce, 7mm - další zajímavé produkty

Bare Ultrawarmth Dry kapuce, 7mm - jak nakoupit nejvýhodnější?