Agama EDDY, 3 mm tmavě šedá

Agama EDDY, 3 mm tmavě šedá

Agama EDDY, 3 mm tmavě šedá

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Agama EDDY, 3 mm tmavě šedá - popis produktu

Neoprenová kapuce Agama EDDY, 3 mm tmavě šedá:Jistě stejně jako na souši i při vodních sportech je důležité pohodlí a dobře padnoucí výbava. Neoprenová kapuce AGAMA kromě chytrého strihu přináší i patřičnou spolehlivost. Mluvíme o kapuci k tzv. mokrému neoprenu, materiál nezaručuje udržení tepla, tím má příjemnější cenovku. Ptáte-li se na střih, ten bude jednodílný, a pokud preferujete právě takový, zvolili jste si správný model. Agama EDDY, 3 mm tmavě šedá se vyrábí nejen pro ženy, ale i pro muže. Tloušťkou neoprenová kapuce spadá mezi neopreny pro chladnější roční období. Pro její vlastnosti ji využijete hlavně při plavání. Důležité vlastnosti neoprenové kapuce Agama EDDY, 3 mm tmavě šedá Poskytuje komfort a chrání před chladem Mokrý typ povrchu patří do teplejších vod Neoprenová kapuce AGAMA byla navržena pro ženy i muže Střih u tohoto modelu je jednodílný I do chladnějších vod se kvalifikuje tloušťkou 3 mm Černá a Šedá barva je elegantní klasika

Produkt Agama EDDY, 3 mm tmavě šedá patří do skupiny produktů Vodní sporty, vyrábí jej značka AGAMA, v nabídce prodejce Alza.cz.

Agama EDDY, 3 mm tmavě šedá - parametry produktu

Agama EDDY, 3 mm tmavě šedá - historie ceny a dostupnosti

Agama EDDY, 3 mm tmavě šedá - další zajímavé produkty

Agama EDDY, 3 mm tmavě šedá - jak nakoupit nejvýhodnější?