Seac Sub STANDARD 3 mm

Seac Sub STANDARD 3 mm

Seac Sub STANDARD 3 mm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 875 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Seac Sub STANDARD 3 mm - popis produktu

Neoprenová kapuce Seac Sub STANDARD 3 mm:Stejně jako na souši i při vodních sportech je důležitý komfort a spolehlivá výbava. Neoprenová kapuce Seac Sub přináší nejen chytrý střih, ale i patřičnou spolehlivost. Nabídka se týká kapuce k mokrému neoprenu, materiál se méně hodí na uchování tepla, tím se stává dostupnějším. Mluvíme-li o střihu ten bude freedivingový, a pokud máte v oblibě přesně takový, budete jistě potěšeni tímto modelem. Seac Sub STANDARD 3 mm je určená jak pro pány, tak i pro dámy. Tloušťkou je neoprenová kapuce řazena mezi vybavení i do chladnější vody. Díky svým vlastnostem je ideálním kouskem především na potápění, plavání a freediving. Základní parametry neoprenové kapuce Seac Sub STANDARD 3 mm Kromě ochrany proti chladu zvyšuje i komfort Mokrý typ povrchu se hodí do teplejších vod Neoprenová kapuce Seac Sub se hodí ženám i mužům Střih je v tomto případě freedivingový Tento model do chladnější vody disponuje tloušťkou 3 mm Černá barva je elegantní klasika

Produkt Seac Sub STANDARD 3 mm patří do skupiny produktů Vodní sporty, vyrábí jej značka Seac Sub, v nabídce prodejce Alza.cz.

Seac Sub STANDARD 3 mm - parametry produktu

Seac Sub STANDARD 3 mm - historie ceny a dostupnosti

Seac Sub STANDARD 3 mm - další zajímavé produkty

Seac Sub STANDARD 3 mm - jak nakoupit nejvýhodnější?