BABY EINSTEIN Hračka hudební Take Along Tunes™ 3m+

BABY EINSTEIN Hračka hudební Take Along Tunes™ 3m+

BABY EINSTEIN Hračka hudební Take Along Tunes™ 3m+

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 150 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BABY EINSTEIN Hračka hudební Take Along Tunes™ 3m+ - popis produktu

Tato oceněna hudební hračka Baby Einstein ™ Take Along Tunes bude určitě patřit k nejoblíbenějším hračkám pro vašich malých hudebníků. Díky této snadno uchopitelné hračce zažijete jedno z prvních hudebních představení vašeho malého muzikanta. Pro rozvoj různých kognitivních schopností je vhodné podpořit děťátko hudební a světelnou hračkou. Pomocí velkého tlačítka mohou děti přepínat mezi různými klasickými uměleckými díly od chopit, Mozarta a dalšich. Barevná světla tančí po obrazovce v rytmu každé melodie, čímž upoutají vaše dítě a zároveň tím povzbudí sluchové i zrakové vnímání. Vlastnosti: Jedna z nejprodávanějších hudebních hraček. Podporuje lásku k hudbě na celý život. Dítě může přepínat mezi 10 melodiemi. Výborný ergonomický tvar, který padne do rukou od 3 do 36 měsíců. Ovládání hlasitosti. Snadno se utírá a čistí. Dodává se ve zcela uzavřeném obalu. Vhodné pro děti od 3 měsíců. Produkt vyžaduje 2 ks AA baterií, které jsou součástí balení. Rozměry: 13.02 cm x 2.74 cm x 13.02 cm.

Produkt BABY EINSTEIN Hračka hudební Take Along Tunes™ 3m+ lze nalézt mezi produkty ve skupině Hudební hračky, je v nabídce značky Baby Einstein.

BABY EINSTEIN Hračka hudební Take Along Tunes™ 3m+ - parametry produktu

BABY EINSTEIN Hračka hudební Take Along Tunes™ 3m+ - historie ceny a dostupnosti

BABY EINSTEIN Hračka hudební Take Along Tunes™ 3m+ - další zajímavé produkty

BABY EINSTEIN Hračka hudební Take Along Tunes™ 3m+ - jak nakoupit nejvýhodnější?