BABY EINSTEIN - Hračka hudební interaktivní želva Neptune's Cuddly Composer™ 6m+

BABY EINSTEIN - Hračka hudební interaktivní želva Neptune's Cuddly Composer™ 6m+

BABY EINSTEIN - Hračka hudební interaktivní želva Neptune's Cuddly Composer™ 6m+

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 342 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BABY EINSTEIN - Hračka hudební interaktivní želva Neptune's Cuddly Composer™ 6m+ - popis produktu

Hračka z řady Baby Einstein Ocean Explorers zobrazující roztomilou želvu je vyrobena z měkkého plyše, který uklidňuje a zábava dítě prostřednictvím zkoumání barev, tvarů a poslechu hudby.Díky více než 50 melodiím a zvukům, 3 jazykům, světlům a 3 režimům hry si ji vaše dítě zamiluje.Vlastnosti- multisenzorická hračka vyrobená z měkkého plyše- zářivé barvy- možnost přepínání mezi 3 různými režimy- režim „Skladatel“ - přehrává 8 klasickým melodií, 6 zvuků nástrojů (marimba, bicí, elektrické piano, xylofon, harfa a basa)- režim „Objevitel“ – pomáhá poznávat barvy, nástroje a tvary ve třech jazycích (angličtině, francouzštině a španělštině)- režim „Zvuky oceánu“ – umožňuje dítěti zkoumat zvuky oceánu a vody- vhodné pro děti od 6 měsícůRozměry: 18.69 cm x 20.32 cmx 11.13 cmVyžaduje 3 ks AA baterie (součástí balení je jen 1ks).

Tento produkt naleznete ve skupině Interaktivní hračky, je v nabídce značky Baby Einstein, v nabídce prodejce Market-24.cz.

Produkt BABY EINSTEIN - Hračka hudební interaktivní želva Neptune's Cuddly Composer™ 6m+ patří do skupiny produktů Hudební hračky, je v nabídce značky Baby Einstein v nabídce e-shopu Market-24.cz.

BABY EINSTEIN - Hračka hudební interaktivní želva Neptune's Cuddly Composer™ 6m+ - parametry produktu

BABY EINSTEIN - Hračka hudební interaktivní želva Neptune's Cuddly Composer™ 6m+ - historie ceny a dostupnosti

BABY EINSTEIN - Hračka hudební interaktivní želva Neptune's Cuddly Composer™ 6m+ - další zajímavé produkty

BABY EINSTEIN - Hračka hudební interaktivní želva Neptune's Cuddly Composer™ 6m+ - jak nakoupit nejvýhodnější?