AUSTIN souprava ROJAPLAST

AUSTIN souprava ROJAPLAST

AUSTIN souprava ROJAPLAST

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 31 460 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

AUSTIN souprava ROJAPLAST - popis produktu

Luxusní souprava AUSTIN se skládá ze stolu a šesti křesel.Je vyrobena z umělého ratanu, který je mnohem odolnější a pružnější, než přírodní ratan. Snadno se udržuje, odolává UV záření a teplotě od +50°C do -10°C.Souprava se hodí pro vnitřní i venkovní prostory, zahrady, terasy, zimní zahrady, balkony, kanceláře, jednací místnosti, recepce a další komerční i bytové prostory. Potahy jsou odnímatelné, spodní podsedáky jsou vybaveny zipem.Nemusíte nic skládat ani montovat - nábytek je připraven k okamžitému použití.Barva:ratan: antracit / šedápodušky: šedáMateriál:hliníková kostra / umělý ratan 6,5 mm půlkulatýdeska stolu z 5mm tvrzeného sklapodušky: výplň 5 cm molitan, látka 230g/m2 polyesterRozměry stolu:Šířka: 180 cmHloubka: 90 cmVýška: 75 cmNosnost: 100 kgRozměry křesla:Šířka: 58 cmHloubka: 70 cmVýška: 90 cmNosnost: 150 kgHmotnost:110 kg

Produkt AUSTIN souprava ROJAPLAST patří do skupiny produktů Zahradní křesla, patří pod značku ROJAPLAST, barevné provedení je šedá, materiálové složení Umělý ratan.

Tento produkt naleznete ve skupině Umělý ratan, vyrábí jej značka ROJAPLAST, barevná verze je šedá, materiálové provedení je Umělý ratan.

Produkt AUSTIN souprava ROJAPLAST patří do skupiny produktů Zahradní stoly od značky ROJAPLAST, barevná verze je šedá, je vyroben z materiálu Umělý ratan.

AUSTIN souprava ROJAPLAST - parametry produktu

BARVAŠedá
DEKORUmělý ratan
VÝŠKA STOLU75 cm
ŠÍŘKA58 cm
ŠÍŘKA90 cm
VÝŠKA75 cm
VÝŠKA90 cm
MATERIÁLKov
MATERIÁLPlast
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLSklo
MATERIÁLUmělý ratan
OBSAH SETU1x stůl
OBSAH SETU6x křeslo
VÝŠKA KŘESLA90 cm
ŠÍŘKA KŘESLA58 cm
NOSNOST150 kg
HLOUBKA SEDU45 cm
ŠÍŘKA STOLU90 cm
HLOUBKA STOLU180 cm
VÝŠKA SEDU40 cm
HLOUBKA KŘESLA70 cm
HLOUBKA70 cm
HLOUBKA180 cm
Hmotnost110000.000g
KategorieStoly, Křesla, Zahradní křesla, Umělý ratan, Zahradní stoly, Ratanová křesla
ZnačkaROJAPLAST
Barvašedá
MateriálUmělý ratan

AUSTIN souprava ROJAPLAST - historie ceny a dostupnosti

AUSTIN souprava ROJAPLAST - další zajímavé produkty

AUSTIN souprava ROJAPLAST - jak nakoupit nejvýhodnější?