VANCOUVER souprava ROJAPLAST

VANCOUVER souprava ROJAPLAST

VANCOUVER souprava ROJAPLAST

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 35 500 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

VANCOUVER souprava ROJAPLAST - popis produktu

Luxusní souprava VANCOUVER se skládá ze dvou křesel, sofa a stolku.Je vyrobena z umělého ratanu, který je mnohem odolnější a pružnější, než přírodní ratan. Snadno se udržuje, odolává UV záření a teplotě od +50°C do -10°C.Souprava se hodí pro vnitřní i venkovní prostory, zahrady, terasy, zimní zahrady, balkony, kanceláře, jednací místnosti, recepce a další komerční i bytové prostory. Potahy jsou odnímatelné, spodní podsedáky jsou vybaveny zipem.Nemusíte nic skládat ani montovat - nábytek je připraven k okamžitému použití.Barva:ratan: antracit / šedápodušky: tmavě šedáMateriál:hliníková kostra / umělý ratan 6,5 mm půlkulatýdeska stolu z 5mm tvrzeného sklapodušky: výplň 10 cm molitan, látka 230g/m2 polyesterRozměry stolu:Šířka: 120 cmHloubka: 60 cmVýška: 45 cmNosnost: 100 kgRozměry sofa:Šířka: 186cmHloubka: 80 cmVýška: 85 cmNosnost: 350 kgRozměry křesla:Šířka: 68 cmHloubka: 80 cmVýška: 85 cmNosnost: 150 kgHmotnost:100 kg

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní křesla, patří pod značku ROJAPLAST, barevné provedení je šedá, materiálové složení Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt VANCOUVER souprava ROJAPLAST lze nalézt mezi produkty ve skupině Umělý ratan, vyrábí jej značka ROJAPLAST, barevná verze je šedá, materiálové provedení je Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Ratanová křesla, patří pod značku ROJAPLAST, barevné provedení je šedá, materiálové složení Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

VANCOUVER souprava ROJAPLAST - parametry produktu

BARVAŠedá
MATERIÁLKov
MATERIÁLPlast
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLSklo
MATERIÁLUmělý ratan
DEKORUmělý ratan
OBSAH SETU2x křeslo
OBSAH SETU1x pohovka
OBSAH SETU1x stůl
HLOUBKA SEDU45 cm
VÝŠKA KŘESLA85 cm
ŠÍŘKA60 cm
ŠÍŘKA187 cm
ŠÍŘKA68 cm
VÝŠKA85 cm
VÝŠKA45 cm
VÝŠKA POHOVKY85 cm
VÝŠKA STOLU45 cm
VÝŠKA SEDU45 cm
ŠÍŘKA STOLU60 cm
HLOUBKA STOLU120 cm
ŠÍŘKA KŘESLA68 cm
ŠÍŘKA POHOVKY186 cm
HLOUBKA KŘESLA80 cm
HLOUBKA80 cm
HLOUBKA120 cm
HLOUBKA POHOVKY80 cm
Hmotnost100000.000g
KategorieKřesla, Zahradní křesla, Umělý ratan, Ratanová křesla
ZnačkaROJAPLAST
Barvašedá
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

VANCOUVER souprava ROJAPLAST - historie ceny a dostupnosti

VANCOUVER souprava ROJAPLAST - další zajímavé produkty

VANCOUVER souprava ROJAPLAST - jak nakoupit nejvýhodnější?