MADISON souprava Rojaplast

MADISON souprava Rojaplast

MADISON souprava Rojaplast

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 46 000 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MADISON souprava Rojaplast - popis produktu

Luxusní souprava MADISON se skládá z kulatého stolu a šesti křesel.Je vyrobena z umělého ratanu, který je mnohem odolnější a pružnější, než přírodní ratan. Snadno se udržuje, odolává UV záření a teplotě od +50°C do -10°C.Souprava se hodí pro vnitřní i venkovní prostory, zahrady, terasy, zimní zahrady, balkony, kanceláře, jednací místnosti, recepce a další komerční i bytové prostory. Potahy jsou odnímatelné, spodní podsedáky jsou vybaveny zipem.Nemusíte nic skládat ani montovat - nábytek je připraven k okamžitému použití.Barva:ratan: šedá / krémovápodušky: světle šedáMateriál:hliníková kostra / umělý ratan 6,5 mm půlkulatýdeska stolu z 5mm tvrzeného sklapodušky: výplň 10 cm molitan, látka 230g/m2 polyesterRozměry stolu:Průměr: 150 cmVýška: 75 cmNosnost: 50 kgRozměry křesla:Šířka: 62 cmHloubka: 74 cmVýška: 96 cmNosnost: 150 kg

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní křesla, patří pod značku ROJAPLAST, barevné provedení je šedá, materiálové složení Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Produkt MADISON souprava Rojaplast patří do skupiny produktů Umělý ratan, vyrábí jej značka ROJAPLAST, barevná verze je šedá, materiálové provedení je Umělý ratan, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní stoly od značky ROJAPLAST, barevná verze je šedá, je vyroben z materiálu Umělý ratan, naleznete ho u prodejce Inpostele.cz.

MADISON souprava Rojaplast - parametry produktu

BARVAŠedá
STYLModerní
STYLRatanový
VÝŠKA STOLU75 cm
MATERIÁLKov
MATERIÁLPlast
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLSklo
MATERIÁLUmělý ratan
DEKORUmělý ratan
VÝŠKA KŘESLA96 cm
NOSNOST150 kg
HLOUBKA SEDU45 cm
ŠÍŘKA KŘESLA62 cm
VÝŠKA75 cm
VÝŠKA96 cm
ŠÍŘKA62 cm
ŠÍŘKA150 cm
VÝŠKA SEDU45 cm
OBSAH SETU1x stůl
OBSAH SETU6x křeslo
HLOUBKA STOLU150 cm
ŠÍŘKA STOLU150 cm
HLOUBKA KŘESLA74 cm
HLOUBKA150 cm
HLOUBKA74 cm
Hmotnost100000.000g
KategorieStoly, Křesla, Zahradní křesla, Umělý ratan, Zahradní stoly, Ratanová křesla
ZnačkaROJAPLAST
Barvašedá
MateriálUmělý ratan
E-shopInpostele.cz

MADISON souprava Rojaplast - historie ceny a dostupnosti

MADISON souprava Rojaplast - další zajímavé produkty

MADISON souprava Rojaplast - jak nakoupit nejvýhodnější?