Ariel Alfa Professional prací prášek

Ariel Alfa Professional prací prášek

Ariel Alfa Professional prací prášek

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Ariel Alfa Professional prací prášek - popis produktu

Prací prášek Ariel Profi Formula Pro+ 13 kg patří mezi nejlepší profesionální prací prášky pro použití v oblasti zdravotní a sociální péče, ale i ve vaší domácnosti. Je dokonale dezinfekční a zabíjí 99,999 % bakterií. Obsahuje aktivní dezinfekční látky jakým je peroxid vodíku a kyselina peronová. Mikroorganismy likvidují oxidací a snadno rozkládají strukturu buněčné membrány. Odstraňuje i ty nejodolnější skvrny a dosahuje vynikajících výsledků již při prvním praní, bez nutnosti namáčení nebo předpírky. S obsahem speciálních bělících technologií, které udržují prádlo zářivě bílé po delší dobu.Dezinfekční a antibakteriální prací prášek Odstraňuje i ty nejodolnější skvrnyDosahuje skvělých výsledků už při prvním praníBez nutnosti namáčení a předpírání prádlaJedinečná kombinace vysoce koncentrovaných čistících složek nové generaceS obsahem speciálních bělících technologiíUdrží prádlo zářivě bílé po dlouhou dobuKombinace pokročilého systému povrchově aktivních látek s technologicky vyspělými enzymy a polymery, které velmi účinně odstraňují odolné biologické skvrny a pachyNeobsahuje fosfátyDosahuje vynikajících výsledků již při 40 °CJedno balení vypere více, než tunu prádlaZabezpečuje dezinfekci v souladu s evropskými normami Splňuje podmínky schválené společnostmi VAH (Německo), ÖGHMP(Rakousko) za dále uvedených podmínek: praní na 60 °C, 4 g/l, doba působení 15 min, s poměrem prádla a vody 1:5.Splňuje baktericidní účinky podle normy EN1276 pro MRSA (Methicilinrezistentnízlatý stafylokok), Psuedomonas Aeruginosa, Escherichia coli, Enterococcus Hirae při praní na 40 °C, 2 g/l, doba působení 15 minut.  Pro zlatého stafylokoka (Staphylococcus Areus) při praní na 40 °C, 1 g/l, doba působení 15 min.Splňuje účinky vůči kvasinkám podle normy EN1650: pro Candida Albicans připraní na 60 °C, 0,5 g/l, doba působení 15 min.Obsah 13 kg.

Produkt Ariel Alfa Professional prací prášek lze nalézt mezi produkty ve skupině Čistící prostředky, patří pod značku ARIEL.

Tento produkt naleznete ve skupině Prací prostředky, vyrábí jej značka ARIEL.

Produkt Ariel Alfa Professional prací prášek patří do skupiny produktů Prací prášky od značky ARIEL.

Ariel Alfa Professional prací prášek - parametry produktu

Ariel Alfa Professional prací prášek - historie ceny a dostupnosti

Ariel Alfa Professional prací prášek - další zajímavé produkty

Ariel Alfa Professional prací prášek - jak nakoupit nejvýhodnější?