AOMEI Backupper Server Edition (elektronická licence)

AOMEI Backupper Server Edition (elektronická licence)

AOMEI Backupper Server Edition (elektronická licence)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 739 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

AOMEI Backupper Server Edition (elektronická licence) - popis produktu

Kancelářský software AOMEI Backupper Server Edition (elektronická licence): AOMEI Backupper Server Edition je ideální pro malé a střední podniky a jejich ochranu dat. Elektronická licence AOMEI umožní zálohování na fyzických i virtuálních serverech a můžete pomocí něj klonovat oddíly disku. Firmy tak mohou spolehlivě chránit svá data s možností nastavení pravidelné synchronizace. Klíčové vlastnosti elektronické licence AOMEI Backupper Server EditionLicence AOMEI je vhodná pro menší a střední podnikyZálohujte fyzické i virtuální serveryMožnost zálohování disků či jejich oddílůNěkolik možností zálohováníZálohujte data na cloud, flashdisk nebo externí diskAOMEI umožňuje obnovu systému i na odlišný hardwareKlonujte z velkého disku na menší

Produkt AOMEI Backupper Server Edition (elektronická licence) lze nalézt mezi produkty ve skupině Kancelářský software, vyrábí jej značka Aomei Technology, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

AOMEI Backupper Server Edition (elektronická licence) - parametry produktu

AOMEI Backupper Server Edition (elektronická licence) - historie ceny a dostupnosti

AOMEI Backupper Server Edition (elektronická licence) - další zajímavé produkty

AOMEI Backupper Server Edition (elektronická licence) - jak nakoupit nejvýhodnější?