Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 16 Core

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 16 Core

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 16 Core

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 192 790 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 16 Core - popis produktu

Kancelářský software Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 16 Core:Softwarová licence Microsoft Windows Server 2022 Datacenter – 16 Core pro Dell serveryWindows Server 2022 je platforma, která umožňuje budovat infrastrukturu propojených aplikací, sítí a webových služeb. Souborové servery Windows Server hostují miliardy souborů u milionů zákazníků a umožňují ukládání i načítání souborů s integrovaným škálováním. Zabezpečení, kvóty, zálohování, replikace a obnovení jsou integrovány do operačního systému. Stejně dobře můžete hostovat běžící aplikace nebo různorodé databáze.Licence vás opravňuje využívat systém na 16 jádrech. Nicméně pro jeden fyzický server je nutné pořídit minimálně 8 jádrových licencí na jeden fyzický procesor v serveru.AzureWindows Server 2022 podporuje hybridní spolupráci s cloudovým prostředím Azure. Snadno tak rozšíříte své datové centrum i bez vysokých investic.BezpečnostSpolečnost Microsoft patří mezi lídry v oblasti kybernetické bezpečnosti. A díky využívání Windows Server 2022 získáte vícevrstvé zabezpečení jako nedílnou součást celého systému.AplikaceOperační systém Windows Server 2022 poskytuje skvělé prostředí pro vývoj, testování i provozování aplikací. Včetně kontejnerů a mikroslužeb.SprávaDíky nejmodernějším nástrojům je celá správa moderního systému Windows Server 2022 mimořádně snadná. Například lze z jednoho místa spravovat jak fyzické servery, tak cloudové prostředky.Klíčové vlastnosti Microsoft Windows Server 2022 Datacenter – 16 Core pro servery značky DellCSP licence16 Core EducationNeomezené množství virtuálních strojů, postavené na CAL uživatelích – ty je potřeba dokoupit Důležité informace pro správný nákup licence:Pokud máte Microsoft ID od jiného dodavatele, je nutné toto MS ID zaslat ihned po vytvoření objednávky na profirmy@alza.cz, v případě neuvedení MS ID Vám bude vygenerováno nové. Microsoft ID pro CSP není kompatibilní s domácími produkty jako jsou např. Microsoft 365 Personal/Family.Tato licence je určena pro použití ve škole/neziskové organizaci. Pro aktivaci licencí je potřeba dodat IZO (školní identifikátor)/potvrzení neziskové organizace. Pokud nejste ředitelem dané instituce, je potřeba dodat pověření o oprávněnosti k nákupu. Pokud si nejste jisti výběrem, kontaktujte náš obchodní tým: .

Produkt Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 16 Core patří do skupiny produktů Kancelářský software, vyrábí jej značka Microsoft, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 16 Core - parametry produktu

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 16 Core - historie ceny a dostupnosti

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 16 Core - další zajímavé produkty

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 16 Core - jak nakoupit nejvýhodnější?