Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 2 Core  Charity

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 2 Core Charity

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 2 Core  Charity

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 629 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 2 Core Charity - popis produktu

Kancelářský software Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 2 Core Charity:Softwarová licence Microsoft Windows Server 2022 Datacenter – 2 Core Charity pro Dell serveryWindows Server 2022 je platforma, která umožňuje budovat infrastrukturu propojených aplikací, sítí a webových služeb. Souborové servery Windows Server hostují miliardy souborů u milionů zákazníků a umožňují ukládání i načítání souborů s integrovaným škálováním. Zabezpečení, kvóty, zálohování, replikace a obnovení jsou integrovány do operačního systému. Stejně dobře můžete hostovat běžící aplikace nebo různorodé databáze.Licence vás opravňuje využívat systém na 2 jádrech. Nicméně pro jeden fyzický server je nutné pořídit minimálně 8 jádrových licencí na jeden fyzický procesor v serveru.Tato licence je určená pouze pro Neziskové organizace.Pro aktivaci této licence je potřeba, aby měla daná nezisková společnost vytvořený u Microsoftu tzv. o365 účet  a Microsoftem přidělený Charity statut. Ten je nezbytný. Pokud jej společnost nemá, je potřeba o něj zažádat. Detaily žádosti budou společnosti doručeny mailem (od Alzy).AzureWindows Server 2022 podporuje hybridní spolupráci s cloudovým prostředím Azure. Snadno tak rozšíříte své datové centrum i bez vysokých investic.BezpečnostSpolečnost Microsoft patří mezi lídry v oblasti kybernetické bezpečnosti. A díky využívání Windows Server 2022 získáte vícevrstvé zabezpečení jako nedílnou součást celého systému.AplikaceOperační systém Windows Server 2022 poskytuje skvělé prostředí pro vývoj, testování i provozování aplikací. Včetně kontejnerů a mikroslužeb.SprávaDíky nejmodernějším nástrojům je celá správa moderního systému Windows Server 2022 mimořádně snadná. Například lze z jednoho místa spravovat jak fyzické servery, tak cloudové prostředky.Klíčové vlastnosti Microsoft Windows Server 2022 Datacenter – 2 Core Charity pro servery značky DellCSP licence2 Core EducationNeomezené množství virtuálních strojů, postavené na CAL uživatelích – ty je potřeba dokoupitUrčeno výhradně pro využití v neziskovém prostředí Důležité informace pro správný nákup licence:Pokud máte Microsoft ID od jiného dodavatele, je nutné toto MS ID zaslat ihned po vytvoření objednávky na profirmy@alza.cz, v případě neuvedení MS ID Vám bude vygenerováno nové. Microsoft ID pro CSP není kompatibilní s domácími produkty jako jsou např. Microsoft 365 Personal/Family.Tato licence je určena pro použití ve škole/neziskové organizaci. Pro aktivaci licencí je potřeba dodat IZO (školní identifikátor)/potvrzení neziskové organizace. Pokud nejste ředitelem dané instituce, je potřeba dodat pověření o oprávněnosti k nákupu. Pokud si nejste jisti výběrem, kontaktujte náš obchodní tým: .

Tento produkt se nachází v kategorii Kancelářský software, vyrábí jej značka Microsoft, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 2 Core Charity - parametry produktu

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 2 Core Charity - historie ceny a dostupnosti

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 2 Core Charity - další zajímavé produkty

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - 2 Core Charity - jak nakoupit nejvýhodnější?