Microsoft Windows Server 2022 - 1 Device CAL Charity

Microsoft Windows Server 2022 - 1 Device CAL Charity

Microsoft Windows Server 2022 - 1 Device CAL Charity

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 259 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Microsoft Windows Server 2022 - 1 Device CAL Charity - popis produktu

Kancelářský software Microsoft Windows Server 2022 - 1 Device CAL Charity:Softwarová licence Microsoft Windows Server 2022 – 1 Device CAL CharityWindows Server 2022 je platforma, která umožňuje budovat infrastrukturu propojených aplikací, sítí a webových služeb. Souborové servery Windows Server hostují miliardy souborů u milionů zákazníků a umožňují ukládání i načítání souborů s integrovaným škálováním. Zabezpečení, kvóty, zálohování, replikace a obnovení jsou integrovány do operačního systému. Stejně dobře můžete hostovat běžící aplikace nebo různorodé databáze.Pro každé zařízení, které nějakým způsobem využívá služby systému Windows Server 2022, je nutné pořídit licenci typu CAL.Tato licence je určená pouze pro Neziskové organizace.Pro aktivaci této licence je potřeba, aby měla daná nezisková společnost vytvořený u Microsoftu tzv. o365 účet  a Microsoftem přidělený Charity statut. Ten je nezbytný. Pokud jej společnost nemá, je potřeba o něj zažádat. Detaily žádosti budou společnosti doručeny mailem (od Alzy).Klíčové vlastnosti Microsoft Windows Server 2022 – 1 Device CAL CharityCSP licenceCAL pro 1 zařízeníUrčeno výhradně pro využití ve neziskovém prostředí Důležité informace pro správný nákup licence:Pokud máte Microsoft ID od jiného dodavatele, je nutné toto MS ID zaslat ihned po vytvoření objednávky na profirmy@alza.cz, v případě neuvedení MS ID Vám bude vygenerováno nové. Microsoft ID pro CSP není kompatibilní s domácími produkty jako jsou např. Microsoft 365 Personal/Family.Tato licence je určena pro použití ve škole/neziskové organizaci. Pro aktivaci licencí je potřeba dodat IZO (školní identifikátor)/potvrzení neziskové organizace. Pokud nejste ředitelem dané instituce, je potřeba dodat pověření o oprávněnosti k nákupu. Pokud si nejste jisti výběrem, kontaktujte náš obchodní tým: .

Produkt Microsoft Windows Server 2022 - 1 Device CAL Charity patří do skupiny produktů Kancelářský software, vyrábí jej značka Microsoft, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Microsoft Windows Server 2022 - 1 Device CAL Charity - parametry produktu

Microsoft Windows Server 2022 - 1 Device CAL Charity - historie ceny a dostupnosti

Microsoft Windows Server 2022 - 1 Device CAL Charity - další zajímavé produkty

Microsoft Windows Server 2022 - 1 Device CAL Charity - jak nakoupit nejvýhodnější?