Albi This War of Mine

Albi This War of Mine

Albi This War of Mine

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Albi This War of Mine - popis produktu

This War of Mine je kooperativní desková hra se silným příběheme na motivy stejnojmenné úspěšné počítačové hry, která získala více jak 100 ocenění. V této hře se stáváte skupinou obyvatel uvězněných ve válkou zničeném městě. This War of Mine je kooperativní desková hra se silným příběheme na motivy stejnojmenné úspěšné počítačové hry, která získala více jak 100 ocenění. V této hře se stáváte skupinou obyvatel uvězněných ve válkou zničeném městě. Vaše šance nejsou velké, v sázce je samotné přežití. Každá hra se stává samostatným příběhem, který vy a vaši přátelé proměníte ve smysluplný a nezapomenutelný zážitek. Podobně jako ve své předloze přes den vylepšujete a opravujete svůj úkryt (pěstujete jídlo, filtrujete vodu, děláte nábytek apod), zatímco v noci se musíte bránit nájezdy zlodějů a násilníků a také se vydáváte na výpravy do okolí, pro jídlo, léky apod. Zásadním prvkem je u této hry temná atmosféra. Budete dělat morálně i herně složitá rozhodnutí a čelit jejich následkům. Počet hráčů: 1 - 6 Věk: 18+ Doba hraní: 60 - 120 minut Hra je v češtině.

Tento produkt naleznete ve skupině Společenské hry, patří pod značku ALBI, barevná varianta je vícebarevná, v nabídce prodejce Sport365.cz.

Albi This War of Mine - parametry produktu

Barvavícebarevná
KategorieSpolečenské hry
ZnačkaALBI
Barvavícebarevná
E-shopSport365.cz

Albi This War of Mine - historie ceny a dostupnosti

Albi This War of Mine - další zajímavé produkty

Albi This War of Mine - jak nakoupit nejvýhodnější?