Albi Klub detektivů

Albi Klub detektivů

Albi Klub detektivů

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 899 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Albi Klub detektivů - popis produktu

Stali jste se novými členy elitního klubu detektivů, ale buďte na pozoru, někde mezi vámi se skrývá lhář. Odhalte, kdo je lhářem, ve hře plné nádherných ilustrací! Klub detektivů je deskovka pro hráče, kteří mají slabost pro párty hry s jednoduchými pravidly, které lze vysvětlit do minuty. Ve hře vás čeká intrikaření, náhlá odhalení, nekonečné kreativní možnosti a litry zábavy. Budete se zde moci postavit do role detektiva řešícího případ nebo se naopak snažit po sobě zahladit stopy jakožto infiltrátoři. Diskutujte, obviňujte, nesouhlaste a hlavně přesvědčte ostatní o své pravdě. Ve hře Klub detektivů se v každém kole jeden z hráčů potají spojí s konspirátorem s pokusí se ostatním hráčům napovědět tajné heslo pomocí dvou ilustrovaných karet. Ostatní hráči přijmou role detektivů, kteří to slovo také znají, ale nevědí vzájemně své skutečně identity. Jejich úkolem pak bude zjistit, kdo je onen konspirátor, aniž by sami byli spoluhráči obviněni z toho, že to jsou oni. Hra obsahuje: 168 karet důkazů 58 žetonů vítězných bodů 8 hlasovacích lup 8 destiček hráčů 7 poznámkových bloků 1 tužku (k označení konspirátora)

Produkt Albi Klub detektivů patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku ALBI, barevná varianta je vícebarevná, v nabídce prodejce Sport365.cz.

Albi Klub detektivů - parametry produktu

Barvavícebarevná
KategorieSpolečenské hry
ZnačkaALBI
Barvavícebarevná
E-shopSport365.cz

Albi Klub detektivů - historie ceny a dostupnosti

Albi Klub detektivů - další zajímavé produkty

Albi Klub detektivů - jak nakoupit nejvýhodnější?