ACS ACOS5-EVO PKI Smart Card (Contact)

ACS ACOS5-EVO PKI Smart Card (Contact)

ACS ACOS5-EVO PKI Smart Card (Contact)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ACS ACOS5-EVO PKI Smart Card (Contact) - popis produktu

Karta ACS ACOS5-EVO PKI Smart Card (Contact): Karta ACS ACOS5-EVO PKI Smart Card (Contact) je ideálním nástrojem pro používání bezkontaktních technologií - nejčastěji se používají například pro digitální podpis, zabezpečení e-mailu, online přihlašování apod. Pyšní se vysokým stupněm zabezpečení, soubory lze zabezpečit PIN kódem, klíčem generovaným z náhodných čísel, vzájemnou autentizací apod. Klíčové vlastnosti karty ACS ACOS5-EVO PKI Smart Card (Contact)Kontaktní čipová karta ACS ACOS5-EVO PKI Smart Card (Contact)Vhodná pro aplikace založené na veřejném klíči, jako je digitální podepisování, zabezpečení e-mailů, online přihlášení, blockchainové aplikace a další.Kapacita 192 kBPro přenosovou rychlost až 446,4 kbpsPodporuje protokol T=1 a T=0V souladu s ISO 7816 Části 1, 2, 3, 4, 8 a 9DES, 2K3DES, AES, CMAC a SHA (až 512 bitů)Generování náhodných číselSoubory lze opatřit PIN kódem nebo vzájemnou autentizacíFunkce Secure Messaging pro důvěrné a ověřené přenosy dat

Tento produkt se nachází v kategorii Čtečky karet, patří značce Advanced Card Systems Ltd..

Produkt ACS ACOS5-EVO PKI Smart Card (Contact) lze nalézt mezi produkty ve skupině Čtečky čipových karet od značky Advanced Card Systems Ltd..

ACS ACOS5-EVO PKI Smart Card (Contact) - parametry produktu

ACS ACOS5-EVO PKI Smart Card (Contact) - historie ceny a dostupnosti

ACS ACOS5-EVO PKI Smart Card (Contact) - další zajímavé produkty

ACS ACOS5-EVO PKI Smart Card (Contact) - jak nakoupit nejvýhodnější?