ACS ACOSJ Java Card (Contactless)

ACS ACOSJ Java Card (Contactless)

ACS ACOSJ Java Card (Contactless)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 99 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ACS ACOSJ Java Card (Contactless) - popis produktu

Karta ACS ACOSJ Java Card (Contactless): Karta ACS ACOSJ Java Card (Contactless) je ideálním nástrojem pro používání bezkontaktních technologií - nejčastěji se používají například při přihlašování do internetového bankovnictví, e-Government, e-Healthcare, elektronické peněženky apod. Pyšní se výkonnými kryptografickými schopnostmi a podporuje více zabezpečených aplikací, využívajících technologii Java, na jedné kartě. Klíčové vlastnosti karty ACS ACOSJ Java Card (Contactless)Bezkontaktní mikroprocesorová karta ACS ACOSJ Java Card (Contactless)Vhodná pro aplikace jako je internetové bankovnictví, e-Government, e-Healthcare, elektronická peněženka apod.Vysoký stupeň zabezpečeníPodporovaná rychlost přenosu až 848 kB/sPodporuje protokol T=CLV souladu s ISO 14443 Části 1, 2, 3 a 4 (typ A a B)DES, 2K3DES, 3K3DES (ECB a CBC), AES, RSA, ECC, Hash, SEED, SM2/SM3/SM4Vyhovuje specifikaci karty JAVA verze 3.0.4

Tento produkt se nachází v kategorii Čtečky karet, patří značce Advanced Card Systems Ltd., naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt ACS ACOSJ Java Card (Contactless) lze nalézt mezi produkty ve skupině Čtečky čipových karet od značky Advanced Card Systems Ltd., v nabídce prodejce Alza.cz.

ACS ACOSJ Java Card (Contactless) - parametry produktu

ACS ACOSJ Java Card (Contactless) - historie ceny a dostupnosti

ACS ACOSJ Java Card (Contactless) - další zajímavé produkty

ACS ACOSJ Java Card (Contactless) - jak nakoupit nejvýhodnější?