ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad

ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad

ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 799 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad - popis produktu

Čtečka karet ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad: Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Čtečka karet ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad Čtečka karet ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad je ideálním nástrojem pro používání bezkontaktních technologií - nejčastěji se používají například při přihlašování do internetového bankovnictví, e-Government, e-Healthcare, elektronické peněženky apod. Díky malým rozměrům a připojení pomocí USB portu čtečku karet ACS APG8201-B2 snadno a rychle připojíte k vašemu počítači nebo notebooku prakticky kdekoliv. Disponuje číselnou klávesnicí a LCD displejem. Díky funkci Secure PIN Entry (SPE) chrání každý PIN kód před útoky - jako jsou viry nebo sniffery USB. Používejte své karty na internetu bezpečně. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Rozhraní USB 2.0 Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Kompatibilita karty ISO 7816 třídy A Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Rozměry (D׊×V) 95 × 60 × 13 mm Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Klíčové vlastnosti čtečky karet ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with PinpadPraktická čtečka v kompaktním designuDisponuje rozhraním USB 2.0 Full SpeedPodporuje karty ISO 7816 třídy AFunkce Secure PIN Entry (SPE)Podpora CCID, PC/SCČíselná klávesnice a LCD displejKompatibilní s Windows, Linux, MAC OS, Android Přidat kolotoč Vložte ID skupiny produktů Pro zrušení existujícího kolotoče stačí kliknout na tlačítko Přidat produkt bez hodnoty! Přidat kolotoč K nákupu budete potřebovat

Produkt ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad lze nalézt mezi produkty ve skupině Čtečky karet, patří značce Advanced Card Systems Ltd., naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Čtečky čipových karet od značky Advanced Card Systems Ltd., v nabídce prodejce Alza.cz.

ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad - parametry produktu

ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad - historie ceny a dostupnosti

ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad - další zajímavé produkty

ACS APG8201-B2 Smart Card Reader with Pinpad - jak nakoupit nejvýhodnější?