ACS ACR39U-N1 PocketMate II Smart Card Reader (USB Type-A)

ACS ACR39U-N1 PocketMate II Smart Card Reader (USB Type-A)

ACS ACR39U-N1 PocketMate II Smart Card Reader (USB Type-A)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 229 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ACS ACR39U-N1 PocketMate II Smart Card Reader (USB Type-A) - popis produktu

Čtečka ACS ACR39U-N1 PocketMate II Smart Card Reader (USB Type-A): Čtečka karet ACS ACR39U-N1 je ideálním nástrojem pro používání bezkontaktních technologií - nejčastěji se používají například při přihlašování do internetového bankovnictví, e-Government, e-Healthcare, elektronické peněženky apod. Díky malým rozměrům a připojení pomocí USB-A portu čtečku karet ACS ACR39U-N1 snadno a rychle připojíte k vašemu počítači nebo notebooku prakticky kdekoliv. Čtečka je kompatibilní s operačními systémy Windows, Linux a Mac OS, ale propojíte ji i s mobilním zařízením s Androidem. Klíčové vlastnosti čtečky ACS ACR39U-N1 PocketMate II Smart Card Reader (USB Type-A)Praktická čtečka v kompaktním designuDisponuje rozhraním USB 2.0 Full SpeedPodporuje karty ISO 7816 třídy A, B a C (5 V, 3 V, 1,8 V)Pro mikroprocesorové karty s protokolem T=0 nebo T=1, paměťové karty, karty J-LIS, SIPRNET Card a CACPodpora CCID, PC/SC, CT-APIKompatibilní s Windows, Linux, MAC OS, Android

Tento produkt se nachází v kategorii Čtečky karet, patří značce Advanced Card Systems Ltd., naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt ACS ACR39U-N1 PocketMate II Smart Card Reader (USB Type-A) lze nalézt mezi produkty ve skupině Čtečky čipových karet od značky Advanced Card Systems Ltd., v nabídce prodejce Alza.cz.

ACS ACR39U-N1 PocketMate II Smart Card Reader (USB Type-A) - parametry produktu

ACS ACR39U-N1 PocketMate II Smart Card Reader (USB Type-A) - historie ceny a dostupnosti

ACS ACR39U-N1 PocketMate II Smart Card Reader (USB Type-A) - další zajímavé produkty

ACS ACR39U-N1 PocketMate II Smart Card Reader (USB Type-A) - jak nakoupit nejvýhodnější?