Nejnižší cena za posledních 60 dní: 263 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Už jen kvůli místu původu byste měli tuto kávu ochutnat. Přivezli jsme ji z ostrova Flores, který nejenže má květinové jméno, navíc produkuje kávu voňavou a sladkou. Místní robusta dozrává ve stínu vysokých stromů, farmáři ji pěstují v režimu BIO a zpracovávají tradičním promýváním. Vychutnejte si med, jablka a datle v jednom šálku. Budete navíc oblaženi pořádnou dávkou kofeinu.
Už jen kvůli místu původu byste měli tuto kávu ochutnat. Přivezli jsme ji z ostrova Flores, který nejenže má květinové jméno, navíc produkuje kávu voňavou a sladkou. Místní robusta dozrává ve stínu vysokých stromů, farmáři ji pěstují v režimu BIO a zpracovávají
Už jen kvůli místu původu byste měli tuto kávu ochutnat. Přivezli jsme ji z ostrova Flores, který nejenže má květinové jméno, navíc produkuje kávu voňavou a sladkou. Místní robusta dozrává ve stínu vysokých stromů, farmáři ji pěstují v režimu BIO a zpracovávají
Už jen kvůli místu původu byste měli tuto kávu ochutnat. Přivezli jsme ji z ostrova Flores, který nejenže má květinové jméno, navíc produkuje kávu voňavou a sladkou. Místní robusta dozrává ve stínu vysokých stromů, farmáři ji pěstují v režimu BIO a zpracovávají
Už jen kvůli místu původu byste měli tuto kávu ochutnat. Přivezli jsme ji z ostrova Flores, který nejenže má květinové jméno, navíc produkuje kávu voňavou a sladkou. Místní robusta dozrává ve stínu vysokých stromů, farmáři ji pěstují v režimu BIO a zpracovávají
Už jen kvůli místu původu byste měli tuto kávu ochutnat. Přivezli jsme ji z ostrova Flores, který nejenže má květinové jméno, navíc produkuje kávu voňavou a sladkou. Místní robusta dozrává ve stínu vysokých stromů, farmáři ji pěstují v režimu BIO a zpracovávají
První sazenice kávy poslal do Indonésie nizozemský guvernér. Na přelomu 17. a 18. století tak dal vzniknout mnoha plantážím, jejichž skvělou produkci si dnes vychutnávají kávomilci po celém světě. Zrna z vulkanického ostrova Jáva vynikají výraznou a silnou chutí. Tamní
Plantážní robusta v BIO kvalitě se hodí pro chvíle, kdy potřebujete pořádnou dávku povzbuzení, nebo tehdy, když hodláte trochu experimentovat. V prvním případě ji připravte samostatně, ve druhém přimíchejte k některé z arabik. V šálku na vás vždy bude čekat nápoj
Indonésie je třetím největším producentem kávy na světě. Na nekonečné plantáže kávovníků narazíte při toulání po ostrovech Jáva, Sumatra a Sulawesi. Právě na jeho kopcovitém jihu se rozkládá region Toraja. Vysazování kávovníků, péče o ně a sklizeň vyžadují od
O robustě se říká, že je drsnější a méně vrstevnatá. Až ochutnáte tu z tanzanského regionu Kagera, změníte názor. Je pravdou, že obsahuje více kofeinu než arabika, nicméně v lahodnosti a jemnosti si s ní nikterak nezadá. Ekologicky certifikovaná Robusta Tanzania Bukoba
Krásná robusta v BIO kvalitě z indického regionu Wayanad okouzlí plnou, čokoládově zemitou chutí i vysokým obsahem kofeinu. Můžete ji degustovat samostatně, nebo přimíchat k oblíbené arabice. Získáte unikátní espresso směs dle vlastní fantazie. Pohrajte si s kyselostí,
První sazenice kávy poslal do Indonésie nizozemský guvernér. Na přelomu 17. a 18. století tak dal vzniknout mnoha plantážím, jejichž skvělou produkci si dnes vychutnávají kávomilci po celém světě. Zrna z vulkanického ostrova Jáva vynikají výraznou a silnou chutí. Tamní
První sazenice kávy poslal do Indonésie nizozemský guvernér. Na přelomu 17. a 18. století tak dal vzniknout mnoha plantážím, jejichž skvělou produkci si dnes vychutnávají kávomilci po celém světě. Zrna z vulkanického ostrova Jáva vynikají výraznou a silnou chutí. Tamní
První sazenice kávy poslal do Indonésie nizozemský guvernér. Na přelomu 17. a 18. století tak dal vzniknout mnoha plantážím, jejichž skvělou produkci si dnes vychutnávají kávomilci po celém světě. Zrna z vulkanického ostrova Jáva vynikají výraznou a silnou chutí. Tamní
První sazenice kávy poslal do Indonésie nizozemský guvernér. Na přelomu 17. a 18. století tak dal vzniknout mnoha plantážím, jejichž skvělou produkci si dnes vychutnávají kávomilci po celém světě. Zrna z vulkanického ostrova Jáva vynikají výraznou a silnou chutí. Tamní
Jedinečnost kávy je ukryta v chuti a vůni. Robusta z šestého největšího ostrova světa se může chlubit oběma. Ještě než ochutnáte, uhrane vás skutečně silným aroma s lehkým náznakem palmového cukru. A chuť? Mimořádná! Působivé vyvážení hořké a sladké je
Pro kávu z Pobřeží slonoviny jsou typické chutě oříšků a koření. Tato robusta patří k sortám výrazným, příjemně zemitým. Když budete degustovat pečlivě, objevíte i tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideální k přípravě domácí espresso směsi –
Hodně kofeinu, hodně hořkosti. Indická robusta je káva pro velké kluky a holky. Oceníte ji v případě dlouhých cest, nudných porad nebo nočních směn. Ale nebojte se, pod štiplavou chutí se rozkrývá hořká čokoláda a crema je přímo ukázková. Použijte robustu jako základ
Indonésie je třetím největším producentem kávy na světě. Na nekonečné plantáže kávovníků narazíte při toulání po ostrovech Jáva, Sumatra a Sulawesi. Právě na jeho kopcovitém jihu se rozkládá region Toraja. Vysazování kávovníků, péče o ně a sklizeň vyžadují od
Indonésie je třetím největším producentem kávy na světě. Na nekonečné plantáže kávovníků narazíte při toulání po ostrovech Jáva, Sumatra a Sulawesi. Právě na jeho kopcovitém jihu se rozkládá region Toraja. Vysazování kávovníků, péče o ně a sklizeň vyžadují od
Indonésie je třetím největším producentem kávy na světě. Na nekonečné plantáže kávovníků narazíte při toulání po ostrovech Jáva, Sumatra a Sulawesi. Právě na jeho kopcovitém jihu se rozkládá region Toraja. Vysazování kávovníků, péče o ně a sklizeň vyžadují od
Indonésie je třetím největším producentem kávy na světě. Na nekonečné plantáže kávovníků narazíte při toulání po ostrovech Jáva, Sumatra a Sulawesi. Právě na jeho kopcovitém jihu se rozkládá region Toraja. Vysazování kávovníků, péče o ně a sklizeň vyžadují od
Plantážní robusta v BIO kvalitě se hodí pro chvíle, kdy potřebujete pořádnou dávku povzbuzení, nebo tehdy, když hodláte trochu experimentovat. V prvním případě ji připravte samostatně, ve druhém přimíchejte k některé z arabik. V šálku na vás vždy bude čekat nápoj
Plantážní robusta v BIO kvalitě se hodí pro chvíle, kdy potřebujete pořádnou dávku povzbuzení, nebo tehdy, když hodláte trochu experimentovat. V prvním případě ji připravte samostatně, ve druhém přimíchejte k některé z arabik. V šálku na vás vždy bude čekat nápoj
Plantážní robusta v BIO kvalitě se hodí pro chvíle, kdy potřebujete pořádnou dávku povzbuzení, nebo tehdy, když hodláte trochu experimentovat. V prvním případě ji připravte samostatně, ve druhém přimíchejte k některé z arabik. V šálku na vás vždy bude čekat nápoj