Nejnižší cena za posledních 45 dní: 815 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Plantážní robusta v BIO kvalitě se hodí pro chvíle, kdy potřebujete pořádnou dávku povzbuzení, nebo tehdy, když hodláte trochu experimentovat. V prvním případě ji připravte samostatně, ve druhém přimíchejte k některé z arabik. V šálku na vás vždy bude čekat nápoj sladce karamelový, lehce čokoládový a příjemně ovocný. Mexická robusta je vyvážená a chuťově bohatá.
Produkt ROBUSTA MEXICO CHIAPAS BIO - zrnková káva, 1000g #5357524 lze nalézt mezi produkty ve skupině Zrnková káva, patří značce Manu cafe, naleznete jej v e-shopu ManuCafe.cz.
Produkt ROBUSTA MEXICO CHIAPAS BIO - zrnková káva, 1000g #5357524 má EAN kód 8596632247910.
Kategorie | Zrnková káva |
Značka | Manu cafe |
E-shop | ManuCafe.cz |
EAN | 8596632247910 |
Plantážní robusta v BIO kvalitě se hodí pro chvíle, kdy potřebujete pořádnou dávku povzbuzení, nebo tehdy, když hodláte trochu experimentovat. V prvním případě ji připravte samostatně, ve druhém přimíchejte k některé z arabik. V šálku na vás vždy bude čekat nápoj
Plantážní robusta v BIO kvalitě se hodí pro chvíle, kdy potřebujete pořádnou dávku povzbuzení, nebo tehdy, když hodláte trochu experimentovat. V prvním případě ji připravte samostatně, ve druhém přimíchejte k některé z arabik. V šálku na vás vždy bude čekat nápoj
Plantážní robusta v BIO kvalitě se hodí pro chvíle, kdy potřebujete pořádnou dávku povzbuzení, nebo tehdy, když hodláte trochu experimentovat. V prvním případě ji připravte samostatně, ve druhém přimíchejte k některé z arabik. V šálku na vás vždy bude čekat nápoj
Plantážní robusta v BIO kvalitě se hodí pro chvíle, kdy potřebujete pořádnou dávku povzbuzení, nebo tehdy, když hodláte trochu experimentovat. V prvním případě ji připravte samostatně, ve druhém přimíchejte k některé z arabik. V šálku na vás vždy bude čekat nápoj
Káva z mexického Chiapas se pěstuje ve stínu. Nejčastěji pod banánovníky nebo korunami vysokých borovic. Může tak nejen déle a pomaleji dozrávat. Kávovníky lépe odolávají škůdcům a krajina si udržuje potřebnou vodu. Organické pěstování s ohledem na okolní přírodu
Plantážní robusta v BIO kvalitě se hodí pro chvíle, kdy potřebujete pořádnou dávku povzbuzení, nebo tehdy, když hodláte trochu experimentovat. V prvním případě ji připravte samostatně, ve druhém přimíchejte k některé z arabik. V šálku na vás vždy bude čekat nápoj
Káva z mexického Chiapas se pěstuje ve stínu. Nejčastěji pod banánovníky nebo korunami vysokých borovic. Může tak nejen déle a pomaleji dozrávat. Kávovníky lépe odolávají škůdcům a krajina si udržuje potřebnou vodu. Organické pěstování s ohledem na okolní přírodu
Káva z mexického Chiapas se pěstuje ve stínu. Nejčastěji pod banánovníky nebo korunami vysokých borovic. Může tak nejen déle a pomaleji dozrávat. Kávovníky lépe odolávají škůdcům a krajina si udržuje potřebnou vodu. Organické pěstování s ohledem na okolní přírodu
Káva z mexického Chiapas se pěstuje ve stínu. Nejčastěji pod banánovníky nebo korunami vysokých borovic. Může tak nejen déle a pomaleji dozrávat. Kávovníky lépe odolávají škůdcům a krajina si udržuje potřebnou vodu. Organické pěstování s ohledem na okolní přírodu
Káva z mexického Chiapas se pěstuje ve stínu. Nejčastěji pod banánovníky nebo korunami vysokých borovic. Může tak nejen déle a pomaleji dozrávat. Kávovníky lépe odolávají škůdcům a krajina si udržuje potřebnou vodu. Organické pěstování s ohledem na okolní přírodu
Jediné, co jí chybí, je kofein. Mexická delikatesa splňuje nejvyšší nároky gurmetů a kávoznalců. Hory daly téhle kávě chuť šťavnatého ovoce, hořké čokolády a jemného tabáku, místní lidé se postarali o dokonalé zpracování každého zrnka. Na vás už je, vychutnávat
O robustě se říká, že je drsnější a méně vrstevnatá. Až ochutnáte tu z tanzanského regionu Kagera, změníte názor. Je pravdou, že obsahuje více kofeinu než arabika, nicméně v lahodnosti a jemnosti si s ní nikterak nezadá. Ekologicky certifikovaná Robusta Tanzania Bukoba
Jediné, co jí chybí, je kofein. Mexická delikatesa splňuje nejvyšší nároky gurmetů a kávoznalců. Hory daly téhle kávě chuť šťavnatého ovoce, hořké čokolády a jemného tabáku, místní lidé se postarali o dokonalé zpracování každého zrnka. Na vás už je, vychutnávat
Jediné, co jí chybí, je kofein. Mexická delikatesa splňuje nejvyšší nároky gurmetů a kávoznalců. Hory daly téhle kávě chuť šťavnatého ovoce, hořké čokolády a jemného tabáku, místní lidé se postarali o dokonalé zpracování každého zrnka. Na vás už je, vychutnávat
Jediné, co jí chybí, je kofein. Mexická delikatesa splňuje nejvyšší nároky gurmetů a kávoznalců. Hory daly téhle kávě chuť šťavnatého ovoce, hořké čokolády a jemného tabáku, místní lidé se postarali o dokonalé zpracování každého zrnka. Na vás už je, vychutnávat
Krásná robusta v BIO kvalitě z indického regionu Wayanad okouzlí plnou, čokoládově zemitou chutí i vysokým obsahem kofeinu. Můžete ji degustovat samostatně, nebo přimíchat k oblíbené arabice. Získáte unikátní espresso směs dle vlastní fantazie. Pohrajte si s kyselostí,
Jediné, co jí chybí, je kofein. Mexická delikatesa splňuje nejvyšší nároky gurmetů a kávoznalců. Hory daly téhle kávě chuť šťavnatého ovoce, hořké čokolády a jemného tabáku, místní lidé se postarali o dokonalé zpracování každého zrnka. Na vás už je, vychutnávat
Už jen kvůli místu původu byste měli tuto kávu ochutnat. Přivezli jsme ji z ostrova Flores, který nejenže má květinové jméno, navíc produkuje kávu voňavou a sladkou. Místní robusta dozrává ve stínu vysokých stromů, farmáři ji pěstují v režimu BIO a zpracovávají
Jedinečnost kávy je ukryta v chuti a vůni. Robusta z šestého největšího ostrova světa se může chlubit oběma. Ještě než ochutnáte, uhrane vás skutečně silným aroma s lehkým náznakem palmového cukru. A chuť? Mimořádná! Působivé vyvážení hořké a sladké je
Pro kávu z Pobřeží slonoviny jsou typické chutě oříšků a koření. Tato robusta patří k sortám výrazným, příjemně zemitým. Když budete degustovat pečlivě, objevíte i tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideální k přípravě domácí espresso směsi –
Proslulá káva z Mexica zavítala i k nám. A my se o ni rádi rozdělíme. Užijte si taky originální chuť jednodruhové arabiky s mimořádně silným aroma. Příjemně vyváženými tóny probleskují suché ořechy kombinované s čokoládou. Plné tělo a střední acidita jsou tím, co
Hodně kofeinu, hodně hořkosti. Indická robusta je káva pro velké kluky a holky. Oceníte ji v případě dlouhých cest, nudných porad nebo nočních směn. Ale nebojte se, pod štiplavou chutí se rozkrývá hořká čokoláda a crema je přímo ukázková. Použijte robustu jako základ
Robusta je chuťově výraznější sestrou arabiky. Obsahuje víc kofeinu a výborně se hodí do espresso směsí nebo k přípravě skutečně silného šálku. Tóny Robusta Guatemala San Marcos vás budou bavit, ať už ji využijete k přimíchání do arabiky, nebo k sólo degustaci
Indická promývaná robusta hraje zásadní roli v sestavování delikátních kávových směsích určených zejména pro italský trh. Většina espress, která si dáte vlastně kdekoli v Evropě, využívá její úchvatně plné a lehce čokoládové chuti a zároveň se díky ní chlubí