Nejvíce produktů si můžete vybírat ze značek Manu cafe, Vital Country, Manu tea, APe, LAVAZZA, Apecafé, Latino Café, Coffeespot, Kimbo, SEGAFREDO, Julius Meinl, Café Cult, Sencor, Jacobs, JULIETTA, SAECO, Segafredo Zanetti, De'Longhi, Tchibo, Drago Mocambo, Illy, DeLonghi Kimbo, GRIZLY, Jacobs Douwe Egberts alebo LUCAFFÉ. Všechny značky
Pro kávu z Pobřeží slonoviny jsou typické chutě oříšků a koření. Tato robusta patří k sortám výrazným, příjemně zemitým. Když budete degustovat pečlivě, objevíte i tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideální k přípravě domácí espresso směsi –
Pro kávu z Pobřeží slonoviny jsou typické chutě oříšků a koření. Tato robusta patří k sortám výrazným, příjemně zemitým. Když budete degustovat pečlivě, objevíte i tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideální k přípravě domácí espresso směsi –
Pro kávu z Pobřeží slonoviny jsou typické chutě oříšků a koření. Tato robusta patří k sortám výrazným, příjemně zemitým. Když budete degustovat pečlivě, objevíte i tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideální k přípravě domácí espresso směsi –
Pro kávu z Pobřeží slonoviny jsou typické chutě oříšků a koření. Tato robusta patří k sortám výrazným, příjemně zemitým. Když budete degustovat pečlivě, objevíte i tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideální k přípravě domácí espresso směsi –
Pro kávu z Pobřeží slonoviny jsou typické chutě oříšků a koření. Tato robusta patří k sortám výrazným, příjemně zemitým. Když budete degustovat pečlivě, objevíte i tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideální k přípravě domácí espresso směsi –
Indická promývaná robusta hraje zásadní roli v sestavování delikátních kávových směsích určených zejména pro italský trh. Většina espress, která si dáte vlastně kdekoli v Evropě, využívá její úchvatně plné a lehce čokoládové chuti a zároveň se díky ní chlubí
V Ugandě mají nejen senzačně úrodnou půdu a úžasně zručné farmáře, ale taky speciální úřad pro rozvoj kávového hospodářství. To by samozřejmě nestačilo, pokud by pěstitelům a výrobcům chyběly radost, poctivost a touha učit se novým věcem. Naštěstí nechybí. Proto
Připravte si kávu a kochejte se vůněmi i chutí. Nesou v sobě jedinečnou stopu plantáže, z níž pochází, i způsobu zpracování. Odráží se v nich vlastnosti samotné odrůdy. Stejně jako znalci vína, rozeznají znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazílii od Etiopie. Nechejte své
Připravte si kávu a kochejte se vůněmi i chutí. Nesou v sobě jedinečnou stopu plantáže, z níž pochází, i způsobu zpracování. Odráží se v nich vlastnosti samotné odrůdy. Stejně jako znalci vína, rozeznají znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazílii od Etiopie. Nechejte své
Připravte si kávu a kochejte se vůněmi i chutí. Nesou v sobě jedinečnou stopu plantáže, z níž pochází, i způsobu zpracování. Odráží se v nich vlastnosti samotné odrůdy. Stejně jako znalci vína, rozeznají znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazílii od Etiopie. Nechejte své
Připravte si kávu a kochejte se vůněmi i chutí. Nesou v sobě jedinečnou stopu plantáže, z níž pochází, i způsobu zpracování. Odráží se v nich vlastnosti samotné odrůdy. Stejně jako znalci vína, rozeznají znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazílii od Etiopie. Nechejte své
První sazenice kávy poslal do Indonésie nizozemský guvernér. Na přelomu 17. a 18. století tak dal vzniknout mnoha plantážím, jejichž skvělou produkci si dnes vychutnávají kávomilci po celém světě. Zrna z vulkanického ostrova Jáva vynikají výraznou a silnou chutí. Tamní
První sazenice kávy poslal do Indonésie nizozemský guvernér. Na přelomu 17. a 18. století tak dal vzniknout mnoha plantážím, jejichž skvělou produkci si dnes vychutnávají kávomilci po celém světě. Zrna z vulkanického ostrova Jáva vynikají výraznou a silnou chutí. Tamní
První sazenice kávy poslal do Indonésie nizozemský guvernér. Na přelomu 17. a 18. století tak dal vzniknout mnoha plantážím, jejichž skvělou produkci si dnes vychutnávají kávomilci po celém světě. Zrna z vulkanického ostrova Jáva vynikají výraznou a silnou chutí. Tamní
První sazenice kávy poslal do Indonésie nizozemský guvernér. Na přelomu 17. a 18. století tak dal vzniknout mnoha plantážím, jejichž skvělou produkci si dnes vychutnávají kávomilci po celém světě. Zrna z vulkanického ostrova Jáva vynikají výraznou a silnou chutí. Tamní
Hodně kofeinu, hodně hořkosti. Indická robusta je káva pro velké kluky a holky. Oceníte ji v případě dlouhých cest, nudných porad nebo nočních směn. Ale nebojte se, pod štiplavou chutí se rozkrývá hořká čokoláda a crema je přímo ukázková. Použijte robustu jako základ
Hodně kofeinu, hodně hořkosti. Indická robusta je káva pro velké kluky a holky. Oceníte ji v případě dlouhých cest, nudných porad nebo nočních směn. Ale nebojte se, pod štiplavou chutí se rozkrývá hořká čokoláda a crema je přímo ukázková. Použijte robustu jako základ
Hodně kofeinu, hodně hořkosti. Indická robusta je káva pro velké kluky a holky. Oceníte ji v případě dlouhých cest, nudných porad nebo nočních směn. Ale nebojte se, pod štiplavou chutí se rozkrývá hořká čokoláda a crema je přímo ukázková. Použijte robustu jako základ
Hodně kofeinu, hodně hořkosti. Indická robusta je káva pro velké kluky a holky. Oceníte ji v případě dlouhých cest, nudných porad nebo nočních směn. Ale nebojte se, pod štiplavou chutí se rozkrývá hořká čokoláda a crema je přímo ukázková. Použijte robustu jako základ
Hodně kofeinu, hodně hořkosti. Indická robusta je káva pro velké kluky a holky. Oceníte ji v případě dlouhých cest, nudných porad nebo nočních směn. Ale nebojte se, pod štiplavou chutí se rozkrývá hořká čokoláda a crema je přímo ukázková. Použijte robustu jako základ
První sazenice kávy poslal do Indonésie nizozemský guvernér. Na přelomu 17. a 18. století tak dal vzniknout mnoha plantážím, jejichž skvělou produkci si dnes vychutnávají kávomilci po celém světě. Zrna z vulkanického ostrova Jáva vynikají výraznou a silnou chutí. Tamní
Plantáže jsou malé, ale je jich hodně. Káva je z nejluxusnějších na světě a patřičně vzácná. Kávovníky pocházejí z Brazílie, ale na Havaji plodí náramně. Dokonalou arabiku ze západní části Havajských ostrovů nejlépe popíšete až po ochutnání. Vysoce intenzivní
Plantáže jsou malé, ale je jich hodně. Káva je z nejluxusnějších na světě a patřičně vzácná. Kávovníky pocházejí z Brazílie, ale na Havaji plodí náramně. Dokonalou arabiku ze západní části Havajských ostrovů nejlépe popíšete až po ochutnání. Vysoce intenzivní
Je jiná. Kulatá, tvrdá, výrazná, drobná. Káva s označením PB je navíc vzácná a mimořádně atraktivní. Zrnko takzvané perlové kávy vyrůstá v kávové třešni bez dvojčete. A tak je oblejší, s koncentrovanější, skvěle vyváženou chutí. Indická robusta peaberry
Zrnková káva Malibu je opravdová vychytávka! Nové aroma si své příznivce jistě rychle najde. Kokosový rum je odvane daleko od starostí a shonu, někam do prosluněného Karibiku. Bude čas k válení na pláži, surfování, stavění hradů z písku a popíjení studených drinků… To
Zrnková káva Malibu je opravdová vychytávka! Nové aroma si své příznivce jistě rychle najde. Kokosový rum je odvane daleko od starostí a shonu, někam do prosluněného Karibiku. Bude čas k válení na pláži, surfování, stavění hradů z písku a popíjení studených drinků… To
Zrnková káva Malibu je opravdová vychytávka! Nové aroma si své příznivce jistě rychle najde. Kokosový rum je odvane daleko od starostí a shonu, někam do prosluněného Karibiku. Bude čas k válení na pláži, surfování, stavění hradů z písku a popíjení studených drinků… To
Zrnková káva Malibu je opravdová vychytávka! Nové aroma si své příznivce jistě rychle najde. Kokosový rum je odvane daleko od starostí a shonu, někam do prosluněného Karibiku. Bude čas k válení na pláži, surfování, stavění hradů z písku a popíjení studených drinků… To
Zrnková káva Malibu je opravdová vychytávka! Nové aroma si své příznivce jistě rychle najde. Kokosový rum je odvane daleko od starostí a shonu, někam do prosluněného Karibiku. Bude čas k válení na pláži, surfování, stavění hradů z písku a popíjení studených drinků… To
Už jen kvůli místu původu byste měli tuto kávu ochutnat. Přivezli jsme ji z ostrova Flores, který nejenže má květinové jméno, navíc produkuje kávu voňavou a sladkou. Místní robusta dozrává ve stínu vysokých stromů, farmáři ji pěstují v režimu BIO a zpracovávají
Už jen kvůli místu původu byste měli tuto kávu ochutnat. Přivezli jsme ji z ostrova Flores, který nejenže má květinové jméno, navíc produkuje kávu voňavou a sladkou. Místní robusta dozrává ve stínu vysokých stromů, farmáři ji pěstují v režimu BIO a zpracovávají
Už jen kvůli místu původu byste měli tuto kávu ochutnat. Přivezli jsme ji z ostrova Flores, který nejenže má květinové jméno, navíc produkuje kávu voňavou a sladkou. Místní robusta dozrává ve stínu vysokých stromů, farmáři ji pěstují v režimu BIO a zpracovávají
Už jen kvůli místu původu byste měli tuto kávu ochutnat. Přivezli jsme ji z ostrova Flores, který nejenže má květinové jméno, navíc produkuje kávu voňavou a sladkou. Místní robusta dozrává ve stínu vysokých stromů, farmáři ji pěstují v režimu BIO a zpracovávají
Připravte si kávu a kochejte se vůněmi i chutí. Nesou v sobě jedinečnou stopu plantáže, z níž pochází, i způsobu zpracování. Odráží se v nich vlastnosti samotné odrůdy. Stejně jako znalci vína, rozeznají znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazílii od Etiopie. Nechejte své
Popularita zambijské kávy roste. Tato arabika vyniká nejen velkým zrnem, ale i nižším obsahem kofeinu a výjimečnou chutí. Pro odrůdu Catimor jsou typické lahodná hořkost kombinovaná s ovocnou svěžestí a vůně vpravdě delikátní. Pokud patříte ke skutečným milovníkům
Ani tato středoamerická káva by neměla ujít vaší pozornosti. Nejlepší kávu z Hondurasu si vychutnáváme i my. Nadchla nás především svou komplexností a hravou kombinací sladkého karamelu se svěžím ovocem. Někdo v ní poznává fíky, jiný granátová jablka. Na každý pád
Ani tato středoamerická káva by neměla ujít vaší pozornosti. Nejlepší kávu z Hondurasu si vychutnáváme i my. Nadchla nás především svou komplexností a hravou kombinací sladkého karamelu se svěžím ovocem. Někdo v ní poznává fíky, jiný granátová jablka. Na každý pád
Ani tato středoamerická káva by neměla ujít vaší pozornosti. Nejlepší kávu z Hondurasu si vychutnáváme i my. Nadchla nás především svou komplexností a hravou kombinací sladkého karamelu se svěžím ovocem. Někdo v ní poznává fíky, jiný granátová jablka. Na každý pád
Ani tato středoamerická káva by neměla ujít vaší pozornosti. Nejlepší kávu z Hondurasu si vychutnáváme i my. Nadchla nás především svou komplexností a hravou kombinací sladkého karamelu se svěžím ovocem. Někdo v ní poznává fíky, jiný granátová jablka. Na každý pád
Ani tato středoamerická káva by neměla ujít vaší pozornosti. Nejlepší kávu z Hondurasu si vychutnáváme i my. Nadchla nás především svou komplexností a hravou kombinací sladkého karamelu se svěžím ovocem. Někdo v ní poznává fíky, jiný granátová jablka. Na každý pád
Je jiná. Kulatá, tvrdá, výrazná, drobná. Káva s označením PB je navíc vzácná a mimořádně atraktivní. Zrnko takzvané perlové kávy vyrůstá v kávové třešni bez dvojčete. A tak je oblejší, s koncentrovanější, skvěle vyváženou chutí. Indická robusta peaberry
Dopřávat si všech chuťových nuancí a aromatických potěšení špičkové plantážní kávy? Ráno, v poledne a dokonce i večer? Proč ne! Když sáhnete po bezkofeinové Kolumbii Excelso Swiss Water Decafe, nemusíte se obávat potíží se spánkem nebo vysokým tlakem. Dočkáte se
Je jiná. Kulatá, tvrdá, výrazná, drobná. Káva s označením PB je navíc vzácná a mimořádně atraktivní. Zrnko takzvané perlové kávy vyrůstá v kávové třešni bez dvojčete. A tak je oblejší, s koncentrovanější, skvěle vyváženou chutí. Indická robusta peaberry
Je jiná. Kulatá, tvrdá, výrazná, drobná. Káva s označením PB je navíc vzácná a mimořádně atraktivní. Zrnko takzvané perlové kávy vyrůstá v kávové třešni bez dvojčete. A tak je oblejší, s koncentrovanější, skvěle vyváženou chutí. Indická robusta peaberry
Je jiná. Kulatá, tvrdá, výrazná, drobná. Káva s označením PB je navíc vzácná a mimořádně atraktivní. Zrnko takzvané perlové kávy vyrůstá v kávové třešni bez dvojčete. A tak je oblejší, s koncentrovanější, skvěle vyváženou chutí. Indická robusta peaberry
Už jen kvůli místu původu byste měli tuto kávu ochutnat. Přivezli jsme ji z ostrova Flores, který nejenže má květinové jméno, navíc produkuje kávu voňavou a sladkou. Místní robusta dozrává ve stínu vysokých stromů, farmáři ji pěstují v režimu BIO a zpracovávají
Ochucovat zrnkovou kávu umí jenom mistr pražič. Tomu našemu se to v případě lahůdky z Puno povedlo na sto procent. Rybízovo-višňová arabika je neuvěřitelně osvěžující, plná a voňavá. Uvařte si čerstvě praženou kávu s chutí oblíbeného ovoce. Zbaví vás únavy,
Ochucovat zrnkovou kávu umí jenom mistr pražič. Tomu našemu se to v případě lahůdky z Puno povedlo na sto procent. Rybízovo-višňová arabika je neuvěřitelně osvěžující, plná a voňavá. Uvařte si čerstvě praženou kávu s chutí oblíbeného ovoce. Zbaví vás únavy,
Ochucovat zrnkovou kávu umí jenom mistr pražič. Tomu našemu se to v případě lahůdky z Puno povedlo na sto procent. Rybízovo-višňová arabika je neuvěřitelně osvěžující, plná a voňavá. Uvařte si čerstvě praženou kávu s chutí oblíbeného ovoce. Zbaví vás únavy,
Na co si vzpomenete, když se řekne léto? My na vůni malin. Na zarostlé stráně, zapadající sluníčko a vzdálené volání kukačky. Podobnou romantiku teď přivoláte olíznutím kávové lžičky. Stačí si připravit konvičku Malinové zrnkové kávy a přizvat ke stolu ty, kteří
Ochucovat zrnkovou kávu umí jenom mistr pražič. Tomu našemu se to v případě lahůdky z Puno povedlo na sto procent. Rybízovo-višňová arabika je neuvěřitelně osvěžující, plná a voňavá. Uvařte si čerstvě praženou kávu s chutí oblíbeného ovoce. Zbaví vás únavy,
Ochucovat zrnkovou kávu umí jenom mistr pražič. Tomu našemu se to v případě lahůdky z Puno povedlo na sto procent. Rybízovo-višňová arabika je neuvěřitelně osvěžující, plná a voňavá. Uvařte si čerstvě praženou kávu s chutí oblíbeného ovoce. Zbaví vás únavy,
Kongo zažívá kávovou renesanci. Po desetiletí občanských konfliktů se drobné farmy vracejí na výsluní a vysílají do světa jasný signál: Počítejte s námi, káva z Konga je okouzlující! Baristé ze Spojených států, kam převážná část konžské sklizně putuje, pokyvují
Plantážní robusta v BIO kvalitě se hodí pro chvíle, kdy potřebujete pořádnou dávku povzbuzení, nebo tehdy, když hodláte trochu experimentovat. V prvním případě ji připravte samostatně, ve druhém přimíchejte k některé z arabik. V šálku na vás vždy bude čekat nápoj
Vybuchla naposledy v roce 1972. Její svahy pokrývá prales, nahoře suť. A dala jméno výtečné kávě, kterou pod ní guatemalští farmáři několikrát do roka sklízejí. Acatenango je pro mnohé turisty neodolatelným dobrodružstvím. Stejně tak pro milovníky káv s vyváženým
Vybuchla naposledy v roce 1972. Její svahy pokrývá prales, nahoře suť. A dala jméno výtečné kávě, kterou pod ní guatemalští farmáři několikrát do roka sklízejí. Acatenango je pro mnohé turisty neodolatelným dobrodružstvím. Stejně tak pro milovníky káv s vyváženým
Káva z Yirgacheffe mívá citrusový chuťový profil a kulaté tělo. Zrno jednoho z nejprestižnějších kávových regionů milují znalci na celém světě. Ethiopia Aricha Natural Grade 1 BIO nezklame hledače dokonalosti ani příznivce stabilní kvality. Kromě lehkých citrusových tónů
Diamanty. V centrální konžské provincii leží největší světové naleziště průmyslových diamantů. A taky tam sklízejí kávu, kterou k vzácnému pokladu můžeme směle přirovnat. Nádherná pravidelná zrnka Robusty Kongo dávají nápoj s plným tělem, velmi libou hořkostí a
Diamanty. V centrální konžské provincii leží největší světové naleziště průmyslových diamantů. A taky tam sklízejí kávu, kterou k vzácnému pokladu můžeme směle přirovnat. Nádherná pravidelná zrnka Robusty Kongo dávají nápoj s plným tělem, velmi libou hořkostí a
Diamanty. V centrální konžské provincii leží největší světové naleziště průmyslových diamantů. A taky tam sklízejí kávu, kterou k vzácnému pokladu můžeme směle přirovnat. Nádherná pravidelná zrnka Robusty Kongo dávají nápoj s plným tělem, velmi libou hořkostí a
Diamanty. V centrální konžské provincii leží největší světové naleziště průmyslových diamantů. A taky tam sklízejí kávu, kterou k vzácnému pokladu můžeme směle přirovnat. Nádherná pravidelná zrnka Robusty Kongo dávají nápoj s plným tělem, velmi libou hořkostí a
Diamanty. V centrální konžské provincii leží největší světové naleziště průmyslových diamantů. A taky tam sklízejí kávu, kterou k vzácnému pokladu můžeme směle přirovnat. Nádherná pravidelná zrnka Robusty Kongo dávají nápoj s plným tělem, velmi libou hořkostí a
Provincii proslulou produkcí citrusů a kávy najdete v centrální oblasti Peru. První Evropané zavítali do Chanchamayo v polovině 17. století a rovnou v ní založili osadu. Dnes se káva z vysokých And do Evropy dováží ve velkém. Popularitu si získává zejména díky čokoládové
Na Papuu Novou Guineu se cestuje za nádhernou přírodou, atraktivní kuchyní i tradičními obyvateli. A taky za kávou, která vyniká chutí tropického ovoce, čokolády a ořechů. Nejinak je tomu v případě této sorty v BIO kvalitě. Stoprocentní arabika vás potěší intenzivním
Indická promývaná robusta hraje zásadní roli v sestavování delikátních kávových směsích určených zejména pro italský trh. Většina espress, která si dáte vlastně kdekoli v Evropě, využívá její úchvatně plné a lehce čokoládové chuti a zároveň se díky ní chlubí
Indická promývaná robusta hraje zásadní roli v sestavování delikátních kávových směsích určených zejména pro italský trh. Většina espress, která si dáte vlastně kdekoli v Evropě, využívá její úchvatně plné a lehce čokoládové chuti a zároveň se díky ní chlubí
Indická promývaná robusta hraje zásadní roli v sestavování delikátních kávových směsích určených zejména pro italský trh. Většina espress, která si dáte vlastně kdekoli v Evropě, využívá její úchvatně plné a lehce čokoládové chuti a zároveň se díky ní chlubí
Indická promývaná robusta hraje zásadní roli v sestavování delikátních kávových směsích určených zejména pro italský trh. Většina espress, která si dáte vlastně kdekoli v Evropě, využívá její úchvatně plné a lehce čokoládové chuti a zároveň se díky ní chlubí
V Ugandě mají nejen senzačně úrodnou půdu a úžasně zručné farmáře, ale taky speciální úřad pro rozvoj kávového hospodářství. To by samozřejmě nestačilo, pokud by pěstitelům a výrobcům chyběly radost, poctivost a touha učit se novým věcem. Naštěstí nechybí. Proto
V Ugandě mají nejen senzačně úrodnou půdu a úžasně zručné farmáře, ale taky speciální úřad pro rozvoj kávového hospodářství. To by samozřejmě nestačilo, pokud by pěstitelům a výrobcům chyběly radost, poctivost a touha učit se novým věcem. Naštěstí nechybí. Proto
V Ugandě mají nejen senzačně úrodnou půdu a úžasně zručné farmáře, ale taky speciální úřad pro rozvoj kávového hospodářství. To by samozřejmě nestačilo, pokud by pěstitelům a výrobcům chyběly radost, poctivost a touha učit se novým věcem. Naštěstí nechybí. Proto
V Ugandě mají nejen senzačně úrodnou půdu a úžasně zručné farmáře, ale taky speciální úřad pro rozvoj kávového hospodářství. To by samozřejmě nestačilo, pokud by pěstitelům a výrobcům chyběly radost, poctivost a touha učit se novým věcem. Naštěstí nechybí. Proto
Silná, harmonická a hořce čokoládová kamerunská robusta si cestu na světové trhy hledá snadno. Někdo říká, že si v ničem nezadá se skvělými kávami Jižní Ameriky, jiný ji považuje za příklad naprosté osobitosti. Vyzkoušejte sami, kam kamerunskou krasavici zařadíte
Silná, harmonická a hořce čokoládová kamerunská robusta si cestu na světové trhy hledá snadno. Někdo říká, že si v ničem nezadá se skvělými kávami Jižní Ameriky, jiný ji považuje za příklad naprosté osobitosti. Vyzkoušejte sami, kam kamerunskou krasavici zařadíte
Silná, harmonická a hořce čokoládová kamerunská robusta si cestu na světové trhy hledá snadno. Někdo říká, že si v ničem nezadá se skvělými kávami Jižní Ameriky, jiný ji považuje za příklad naprosté osobitosti. Vyzkoušejte sami, kam kamerunskou krasavici zařadíte
Silná, harmonická a hořce čokoládová kamerunská robusta si cestu na světové trhy hledá snadno. Někdo říká, že si v ničem nezadá se skvělými kávami Jižní Ameriky, jiný ji považuje za příklad naprosté osobitosti. Vyzkoušejte sami, kam kamerunskou krasavici zařadíte
Silná, harmonická a hořce čokoládová kamerunská robusta si cestu na světové trhy hledá snadno. Někdo říká, že si v ničem nezadá se skvělými kávami Jižní Ameriky, jiný ji považuje za příklad naprosté osobitosti. Vyzkoušejte sami, kam kamerunskou krasavici zařadíte
O robustách se ví, že obsahují více kofeinu a mívají výraznější chuť než arabiky. Milovníci speciálních kávových zážitků je používají k namíchání nejfajnovějších směsí. Vyzkoušejte guatemalskou El Pacifico. Vašemu šálku dodá příjemné tóny čokolády a
O robustách se ví, že obsahují více kofeinu a mívají výraznější chuť než arabiky. Milovníci speciálních kávových zážitků je používají k namíchání nejfajnovějších směsí. Vyzkoušejte guatemalskou El Pacifico. Vašemu šálku dodá příjemné tóny čokolády a
O robustách se ví, že obsahují více kofeinu a mívají výraznější chuť než arabiky. Milovníci speciálních kávových zážitků je používají k namíchání nejfajnovějších směsí. Vyzkoušejte guatemalskou El Pacifico. Vašemu šálku dodá příjemné tóny čokolády a
O robustách se ví, že obsahují více kofeinu a mívají výraznější chuť než arabiky. Milovníci speciálních kávových zážitků je používají k namíchání nejfajnovějších směsí. Vyzkoušejte guatemalskou El Pacifico. Vašemu šálku dodá příjemné tóny čokolády a
O robustách se ví, že obsahují více kofeinu a mívají výraznější chuť než arabiky. Milovníci speciálních kávových zážitků je používají k namíchání nejfajnovějších směsí. Vyzkoušejte guatemalskou El Pacifico. Vašemu šálku dodá příjemné tóny čokolády a
Robusta je chuťově výraznější sestrou arabiky. Obsahuje víc kofeinu a výborně se hodí do espresso směsí nebo k přípravě skutečně silného šálku. Tóny Robusta Guatemala San Marcos vás budou bavit, ať už ji využijete k přimíchání do arabiky, nebo k sólo degustaci
Robusta je chuťově výraznější sestrou arabiky. Obsahuje víc kofeinu a výborně se hodí do espresso směsí nebo k přípravě skutečně silného šálku. Tóny Robusta Guatemala San Marcos vás budou bavit, ať už ji využijete k přimíchání do arabiky, nebo k sólo degustaci
Robusta je chuťově výraznější sestrou arabiky. Obsahuje víc kofeinu a výborně se hodí do espresso směsí nebo k přípravě skutečně silného šálku. Tóny Robusta Guatemala San Marcos vás budou bavit, ať už ji využijete k přimíchání do arabiky, nebo k sólo degustaci
Robusta je chuťově výraznější sestrou arabiky. Obsahuje víc kofeinu a výborně se hodí do espresso směsí nebo k přípravě skutečně silného šálku. Tóny Robusta Guatemala San Marcos vás budou bavit, ať už ji využijete k přimíchání do arabiky, nebo k sólo degustaci
Plantážní robusta v BIO kvalitě se hodí pro chvíle, kdy potřebujete pořádnou dávku povzbuzení, nebo tehdy, když hodláte trochu experimentovat. V prvním případě ji připravte samostatně, ve druhém přimíchejte k některé z arabik. V šálku na vás vždy bude čekat nápoj
Plantážní robusta v BIO kvalitě se hodí pro chvíle, kdy potřebujete pořádnou dávku povzbuzení, nebo tehdy, když hodláte trochu experimentovat. V prvním případě ji připravte samostatně, ve druhém přimíchejte k některé z arabik. V šálku na vás vždy bude čekat nápoj
Plantážní robusta v BIO kvalitě se hodí pro chvíle, kdy potřebujete pořádnou dávku povzbuzení, nebo tehdy, když hodláte trochu experimentovat. V prvním případě ji připravte samostatně, ve druhém přimíchejte k některé z arabik. V šálku na vás vždy bude čekat nápoj
Plantážní robusta v BIO kvalitě se hodí pro chvíle, kdy potřebujete pořádnou dávku povzbuzení, nebo tehdy, když hodláte trochu experimentovat. V prvním případě ji připravte samostatně, ve druhém přimíchejte k některé z arabik. V šálku na vás vždy bude čekat nápoj
Macenta, nová zpracovatelská stanice na jihovýchodě Guineje, má velké cíle. Chce vyrobit nejlepší robustu na světě. Jak se jí to daří, můžete posoudit sami. Robusta Guinea Lokpo chutná po mléčné čokoládě s lískovými oříšky. Perfektně se hodí pro domácí espresso
Macenta, nová zpracovatelská stanice na jihovýchodě Guineje, má velké cíle. Chce vyrobit nejlepší robustu na světě. Jak se jí to daří, můžete posoudit sami. Robusta Guinea Lokpo chutná po mléčné čokoládě s lískovými oříšky. Perfektně se hodí pro domácí espresso
Macenta, nová zpracovatelská stanice na jihovýchodě Guineje, má velké cíle. Chce vyrobit nejlepší robustu na světě. Jak se jí to daří, můžete posoudit sami. Robusta Guinea Lokpo chutná po mléčné čokoládě s lískovými oříšky. Perfektně se hodí pro domácí espresso
Macenta, nová zpracovatelská stanice na jihovýchodě Guineje, má velké cíle. Chce vyrobit nejlepší robustu na světě. Jak se jí to daří, můžete posoudit sami. Robusta Guinea Lokpo chutná po mléčné čokoládě s lískovými oříšky. Perfektně se hodí pro domácí espresso
Macenta, nová zpracovatelská stanice na jihovýchodě Guineje, má velké cíle. Chce vyrobit nejlepší robustu na světě. Jak se jí to daří, můžete posoudit sami. Robusta Guinea Lokpo chutná po mléčné čokoládě s lískovými oříšky. Perfektně se hodí pro domácí espresso
Káva s oříškovým aroma se těší velké oblibě mezi milovníky kávy, a to bez ohledu na věk či povolání. Její oblíbenost může být přisuzována jedinečné kombinaci kvalitní arabiky z plantáží a příjemně aromatických tónů oříšků, které dohromady vytvářejí bohatý
Káva s oříškovým aroma se těší velké oblibě mezi milovníky kávy, a to bez ohledu na věk či povolání. Její oblíbenost může být přisuzována jedinečné kombinaci kvalitní arabiky z plantáží a příjemně aromatických tónů oříšků, které dohromady vytvářejí bohatý
Káva s oříškovým aroma se těší velké oblibě mezi milovníky kávy, a to bez ohledu na věk či povolání. Její oblíbenost může být přisuzována jedinečné kombinaci kvalitní arabiky z plantáží a příjemně aromatických tónů oříšků, které dohromady vytvářejí bohatý
Káva s oříškovým aroma se těší velké oblibě mezi milovníky kávy, a to bez ohledu na věk či povolání. Její oblíbenost může být přisuzována jedinečné kombinaci kvalitní arabiky z plantáží a příjemně aromatických tónů oříšků, které dohromady vytvářejí bohatý
Káva s oříškovým aroma se těší velké oblibě mezi milovníky kávy, a to bez ohledu na věk či povolání. Její oblíbenost může být přisuzována jedinečné kombinaci kvalitní arabiky z plantáží a příjemně aromatických tónů oříšků, které dohromady vytvářejí bohatý
Robusta je chuťově výraznější sestrou arabiky. Obsahuje víc kofeinu a výborně se hodí do espresso směsí nebo k přípravě skutečně silného šálku. Tóny Robusta Guatemala San Marcos vás budou bavit, ať už ji využijete k přimíchání do arabiky, nebo k sólo degustaci
Robusta z africké země Togo patří ke kávám gurmánským. Její kakaová chuť s velmi jemnou kyselinkou a čokoládovým aroma krásně doplní vaši oblíbenou arabiku. Ovšem pozor – tato robusta je výborná také samostatně. Zkuste ji připravit jako espresso, na filtru, nebo jako cold
Robusta z africké země Togo patří ke kávám gurmánským. Její kakaová chuť s velmi jemnou kyselinkou a čokoládovým aroma krásně doplní vaši oblíbenou arabiku. Ovšem pozor – tato robusta je výborná také samostatně. Zkuste ji připravit jako espresso, na filtru, nebo jako cold
Robusta z africké země Togo patří ke kávám gurmánským. Její kakaová chuť s velmi jemnou kyselinkou a čokoládovým aroma krásně doplní vaši oblíbenou arabiku. Ovšem pozor – tato robusta je výborná také samostatně. Zkuste ji připravit jako espresso, na filtru, nebo jako cold
Robusta z africké země Togo patří ke kávám gurmánským. Její kakaová chuť s velmi jemnou kyselinkou a čokoládovým aroma krásně doplní vaši oblíbenou arabiku. Ovšem pozor – tato robusta je výborná také samostatně. Zkuste ji připravit jako espresso, na filtru, nebo jako cold
Robusta z africké země Togo patří ke kávám gurmánským. Její kakaová chuť s velmi jemnou kyselinkou a čokoládovým aroma krásně doplní vaši oblíbenou arabiku. Ovšem pozor – tato robusta je výborná také samostatně. Zkuste ji připravit jako espresso, na filtru, nebo jako cold
Lesy, vodopády, vrcholky hor, mlha… a vůně. Tak uchvacující, že podobnou na světě jinde nenajdete. Blue Mountains ve východní části Jamajky voní po květinách, ovoci i bylinách. Silně a podmanivě. Proto je také káva, která v oblasti roste, naprosto fantastická. Nejen velká
Balijci za svou kávu nevděčí Holanďanům, jako jejich kolegové na Jávě nebo Sumatře, ale obchodníkům ze sousedního ostrova Lombok. Vysazení prvních plantáží v oblasti Kintamani byl krok správným směrem. Na kopcích, ve stínu pomerančovníků, od té doby dozrávají plody se
Balijci za svou kávu nevděčí Holanďanům, jako jejich kolegové na Jávě nebo Sumatře, ale obchodníkům ze sousedního ostrova Lombok. Vysazení prvních plantáží v oblasti Kintamani byl krok správným směrem. Na kopcích, ve stínu pomerančovníků, od té doby dozrávají plody se
Balijci za svou kávu nevděčí Holanďanům, jako jejich kolegové na Jávě nebo Sumatře, ale obchodníkům ze sousedního ostrova Lombok. Vysazení prvních plantáží v oblasti Kintamani byl krok správným směrem. Na kopcích, ve stínu pomerančovníků, od té doby dozrávají plody se
Balijci za svou kávu nevděčí Holanďanům, jako jejich kolegové na Jávě nebo Sumatře, ale obchodníkům ze sousedního ostrova Lombok. Vysazení prvních plantáží v oblasti Kintamani byl krok správným směrem. Na kopcích, ve stínu pomerančovníků, od té doby dozrávají plody se
Balijci za svou kávu nevděčí Holanďanům, jako jejich kolegové na Jávě nebo Sumatře, ale obchodníkům ze sousedního ostrova Lombok. Vysazení prvních plantáží v oblasti Kintamani byl krok správným směrem. Na kopcích, ve stínu pomerančovníků, od té doby dozrávají plody se
Spojili jsme vynikající středoamerickou kávu se skvostným přírodním aroma. Výsledkem je Slaný karamel, který vás bude bavit. Kávovým zrnkům ochuceným atraktivními tóny praženého cukru se smetanou a několika zrnky mořské soli propadnete okamžitě. Ať už je pro vás káva
Spojili jsme vynikající středoamerickou kávu se skvostným přírodním aroma. Výsledkem je Slaný karamel, který vás bude bavit. Kávovým zrnkům ochuceným atraktivními tóny praženého cukru se smetanou a několika zrnky mořské soli propadnete okamžitě. Ať už je pro vás káva
Spojili jsme vynikající středoamerickou kávu se skvostným přírodním aroma. Výsledkem je Slaný karamel, který vás bude bavit. Kávovým zrnkům ochuceným atraktivními tóny praženého cukru se smetanou a několika zrnky mořské soli propadnete okamžitě. Ať už je pro vás káva
Spojili jsme vynikající středoamerickou kávu se skvostným přírodním aroma. Výsledkem je Slaný karamel, který vás bude bavit. Kávovým zrnkům ochuceným atraktivními tóny praženého cukru se smetanou a několika zrnky mořské soli propadnete okamžitě. Ať už je pro vás káva
Spojili jsme vynikající středoamerickou kávu se skvostným přírodním aroma. Výsledkem je Slaný karamel, který vás bude bavit. Kávovým zrnkům ochuceným atraktivními tóny praženého cukru se smetanou a několika zrnky mořské soli propadnete okamžitě. Ať už je pro vás káva