7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Rýžový protein

7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Rýžový protein

7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Rýžový protein

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 81 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Rýžový protein - popis produktu

Pleťová maska 7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Rýžový protein:Vaše pleť si zaslouží pouze ty nejlepší produkty. Poskytněte jí prvotřídní péči s pleťovou maskou na obličej 7th Heaven. Její složení a vůně jsou přizpůsobeny všem ženám. Spolehlivě účinkuje na pleť, která je citlivá. Pokožku zároveň vyživuje a dodává ji zářivost. Textilní maska na pleť 7th Heaven zaujme příjemnou konzistencí i svým snadným nanášením. Maska s mimořádnými účinky aktivních látek vám poskytne zářivý a zdravý vzhled pokožky i mladistvý vzhled. Budete nadšeni z toho, co konečný výsledek přinese! Zásadní přednosti pleťové masky 7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Rýžový protein Pleťová maska na obličej 7th Heaven ošetří vaši pokožku jako v salónu Bude vyhovovat ženám Textilní maska na pleť se nanáší s lehkostí a má příjemnou texturu Účinek masky: hydratační, vyživující a regenerační Bude vyhovovat pleti, která je citlivá Určitě oceníte, že je produkt bez parabenů Výrobek je označen jako přírodní a vegan Objem pleťové masky 7th Heaven činí 10 ml, její hmotnost odpovídá 10 g Zažijte na vlastní kůži účinky pleťové masky 7th Heaven Dbejte o pravidelnou aplikaci pleťové masky a budete překvapeni úžasnými výsledky, kterých můžete dosáhnout. Hydratační pleťová maska 7th Heaven vyřeší problém s vysušenou nebo loupající se pokožkou. Vyživující složení intenzivně doplňuje potřebné vitamíny, čímž se zlepšuje celkový stav a vzhled pokožky. Regenerační schopnost podporuje rychlejší hojení pokožky a zajistí její obnovu. Probuďte svou pleť k životu Pleťová maska 7th Heaven přinese vaší pokožce ty nejlepší výsledky. Maska na pleť obsahuje jen to nejlepší z naší přírody. Maska neobsahuje žádné živočišné složky, nese si tedy označení vegan. Vysoká kvalita pleťové masky zaručuje, že neobsahuje žádné parabeny.

Produkt 7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Rýžový protein lze nalézt mezi produkty ve skupině Pleťové masky od značky 7th Heaven, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Rýžový protein - parametry produktu

7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Rýžový protein - historie ceny a dostupnosti

7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Rýžový protein - další zajímavé produkty

7th Heaven Superfood hydratační maska na ubrousku Rýžový protein - jak nakoupit nejvýhodnější?